| Rychlá nabídka půjčky - diskuze na toto téma |
Pujcka, která Vás poteší Nové soukromé pujcky od 20.000,- Kc do 90.000,- Kc. Pujcky jsou bez zkoumání registru, neplatíte žádné poplatky predem, ani po vyrízení. Celá CR hianfavy Ivulí | 2.2.2021 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlá nabídka půjčkyAhojte, jestli mohu doporučit, určitě bych se do něčeho takového raději nepouštěla, protože vás to může přivést ještě do větších problémů než jste a to přeci nechcete :-) Ostatně se o tom docela dost dobře a podrobně píše i zde - https://www.finstart.cz/pujcky-pro-lidi-v-insolvenci/ ... Je tam popsáno, jak si takové peníze půjčit v případě insolvence a čemu se raději vyhnout... Nechci nic říkat, ale toto je možná ten případ, kdy je lepší se raději vyhnout :-) Odpověď Petruše | 9.8.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlá nabídka půjčkyAhoj, no já nevím jak ty, ale třeba já bych osobně nikdy do ničeho podobného nešla... Ono takovéto komentáře prostě vypadají hodně podezřele a už jen to psaní by vás mělo značně odradit... Třeba já jsem si nedávno brala na této stránce zde - www.smart-pujcky.cz , respektive jsem si zjišťovala nějaké možnosti a daleko raději bych si půjčila tu tzv. smart půjčku, než tyto nesmysly zde... Mějte se hezky a nebuďte blbý. Odpověď Julie36 | 23.3.2023 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlá nabídka půjčkyZdravím, taky bych si dávala pozor na nějaké soukromé půjčky od neověřených lidí s nějakou pochybnou smlouvou, ještě v dnešní době kdy si musíte dávat pozor s kým jednáte.
Co jsem tak hledala ohledně půjček, tak tady jsou ověřené www.chytrykredit.cz půjčky na jednom místě, jsou to takové ty nejznámější jako zonky, česká spořitelna atd.. Odpověď |