Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Rychlá nabídka půjčky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  pcVSu   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlá nabídka půjčky - diskuze na toto téma
Pujcka, která Vás poteší Nové soukromé pujcky od 20.000,- Kc do 90.000,- Kc. Pujcky jsou bez zkoumání registru, neplatíte žádné poplatky predem, ani po vyrízení. Celá CR hianfavy

Ivulí | 2.2.2021 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá nabídka půjčky
Ahojte, jestli mohu doporučit, určitě bych se do něčeho takového raději nepouštěla, protože vás to může přivést ještě do větších problémů než jste a to přeci nechcete :-) Ostatně se o tom docela dost dobře a podrobně píše i zde - https://www.finstart.cz/pujcky-pro-lidi-v-insolvenci/ ... Je tam popsáno, jak si takové peníze půjčit v případě insolvence a čemu se raději vyhnout... Nechci nic říkat, ale toto je možná ten případ, kdy je lepší se raději vyhnout :-)

Odpověď
Petruše | 9.8.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlá nabídka půjčky
Ahoj, no já nevím jak ty, ale třeba já bych osobně nikdy do ničeho podobného nešla... Ono takovéto komentáře prostě vypadají hodně podezřele a už jen to psaní by vás mělo značně odradit... Třeba já jsem si nedávno brala na této stránce zde - www.smart-pujcky.cz , respektive jsem si zjišťovala nějaké možnosti a daleko raději bych si půjčila tu tzv. smart půjčku, než tyto nesmysly zde... Mějte se hezky a nebuďte blbý.

Odpověď
Julie36 | 23.3.2023 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlá nabídka půjčky
Zdravím, taky bych si dávala pozor na nějaké soukromé půjčky od neověřených lidí s nějakou pochybnou smlouvou, ještě v dnešní době kdy si musíte dávat pozor s kým jednáte. Co jsem tak hledala ohledně půjček, tak tady jsou ověřené www.chytrykredit.cz půjčky na jednom místě, jsou to takové ty nejznámější jako zonky, česká spořitelna atd..

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné