| Sex - diskuze na toto téma |
Maminy, mám dotaz. Sice trochu choulostivější, ale tady se ví všechno :) Chci se vás zeptat... Čím si okořeníte sexuální život? S manželem se pořád bavíme, že by to něco chtěalo, ale ani jeden nevíme, co zkusit. Jitka | 3.6.2020 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex Přemýšlím o pořízení erotických oblečků, také náš sexuální život s manželem jde už dlouho rapidně dolů. O tom jste nepřemýšlela? Odpověď Anet | 4.6.2020 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex Ahojky, za sebe můžu říct že mě ve vztahu erotické pomůcky hodně pomohly. Můžu doporučit mrknout sem, mají tu hračky i oblečky https://e-kondomy.cz/ Odpověď Sabina | 6.6.2020 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex Anet a jak posílají balíčky? Také zvažuji zpestření vztahu nějakou erotickou věcičkou ale jsem dost stydlivá... Odpověď Dominika | 18.2.2021 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex Holky zajímalo by mě, jak to máte se sexem v dlouhodobém vztahu. Nějak úplně přestávám mít chuť na sex a dost mi to vadí. Funguje na to něco? Odpověď Iveta | 20.2.2021 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex Tak jako si muži mohou dopřát své modré pilule, tak i pro ženy existují prášky na zvýšení libida a podpoře chuti k sexu. Slyšela jste o nich někdy? Odpověď Dominika | 23.2.2021 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex Tak to vůbec nevím, opravdu jsem si myslela, že tuto výhodu mají jen muži. Určitě bych to vyzkoušela, kde to seženu? Odpověď Iveta | 25.2.2021 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sex Můžete si je objednat www.supererekce.com/fly-pro-zeny/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html Vždy je mám po objednání rychle doma. Opravdu to stojí za to, stačí si vzít tabletu a budete zase pěkně vzrušená. Dost to zvyšuje i citlivost, takže se vždy dokážu rychle udělat. Odpověď Kateřina | 25.2.2021 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Sex od nich manžel užívá ty tablety Red Power a jak účinek tak cena na dobré urovni Odpověď Ivana | 28.9.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex Máte někdo rád v posteli erotické hračky? Já jsem teď objednala na e-kondomy a divím se, že jsem do toho nešla dříve. Odpověď Ina | 30.9.2022 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sex Já používám ráda erotické pomůcky, když jsem sama doma. Je to takové oživení pro mě. Odpověď Kateřina | 25.2.2021 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex my, nebo rsp. manžel měl hlavně problém s erekcí, takže mě to nedalo a začla to řešit za něj a domluvila konzultaci s doktorem a nakonec to dopadlo, že pořídil ze supererekce tablety a já konečně byla uspokojená Odpověď Karel | 3.7.2022 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex Vidím, že tu řešíte i problém s erekcí. Chci se zeptat, jestli se to někomu podařilo vyřešit nějak víc dlouhodobě nebo jestli jediná cesta je brát prášky zhruba hodinu před samotným aktem? Odpověď Daniel | 5.7.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex Pokládal jsem si úplně tu sejnou otázku, protože někdy to prostě nestihnete nebo je to hodně nepohodlné, protože musíte čekat, než to zabere. Našel jsem doplněk stravy, který beru denně a teď mi erekce funguje úplně bez problémů a navíc teď vydržím daleko déle. Odpověď Karel | 7.7.2022 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex Jaký doplněk stravy na erekci berete denně? Celkem by mě to dost zajímalo, protože bych chtěl, aby mi to zase normálně fungovalo... Odpověď Daniel | 9.7.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sex Denně beru amarex men complex https://www.amarex.cz/ , který dokáže zvyšovat libido a plodnost. Uvidíte, že vám bude zase normálně fungovat a budete z toho nadšený. Odpověď |