Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Sex

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  AmPUF   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sex - diskuze na toto téma
Maminy, mám dotaz. Sice trochu choulostivější, ale tady se ví všechno :) Chci se vás zeptat... Čím si okořeníte sexuální život? S manželem se pořád bavíme, že by to něco chtěalo, ale ani jeden nevíme, co zkusit.

Jitka | 3.6.2020 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Přemýšlím o pořízení erotických oblečků, také náš sexuální život s manželem jde už dlouho rapidně dolů. O tom jste nepřemýšlela?

Odpověď
Anet | 4.6.2020 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Ahojky, za sebe můžu říct že mě ve vztahu erotické pomůcky hodně pomohly. Můžu doporučit mrknout sem, mají tu hračky i oblečky https://e-kondomy.cz/

Odpověď
Sabina | 6.6.2020 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sex
Anet a jak posílají balíčky? Také zvažuji zpestření vztahu nějakou erotickou věcičkou ale jsem dost stydlivá...

Odpověď
Dominika | 18.2.2021 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Holky zajímalo by mě, jak to máte se sexem v dlouhodobém vztahu. Nějak úplně přestávám mít chuť na sex a dost mi to vadí. Funguje na to něco?

Odpověď
Iveta | 20.2.2021 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jako si muži mohou dopřát své modré pilule, tak i pro ženy existují prášky na zvýšení libida a podpoře chuti k sexu. Slyšela jste o nich někdy?

Odpověď
Dominika | 23.2.2021 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sex
Tak to vůbec nevím, opravdu jsem si myslela, že tuto výhodu mají jen muži. Určitě bych to vyzkoušela, kde to seženu?

Odpověď
Iveta | 25.2.2021 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sex
Můžete si je objednat www.supererekce.com/fly-pro-zeny/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html Vždy je mám po objednání rychle doma. Opravdu to stojí za to, stačí si vzít tabletu a budete zase pěkně vzrušená. Dost to zvyšuje i citlivost, takže se vždy dokážu rychle udělat.

Odpověď
Kateřina | 25.2.2021 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Sex
od nich manžel užívá ty tablety Red Power a jak účinek tak cena na dobré urovni

Odpověď
Ivana | 28.9.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte někdo rád v posteli erotické hračky? Já jsem teď objednala na e-kondomy a divím se, že jsem do toho nešla dříve.

Odpověď
Ina | 30.9.2022 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já používám ráda erotické pomůcky, když jsem sama doma. Je to takové oživení pro mě.

Odpověď
Kateřina | 25.2.2021 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
my, nebo rsp. manžel měl hlavně problém s erekcí, takže mě to nedalo a začla to řešit za něj a domluvila konzultaci s doktorem a nakonec to dopadlo, že pořídil ze supererekce tablety a já konečně byla uspokojená

Odpověď
Karel | 3.7.2022 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Vidím, že tu řešíte i problém s erekcí. Chci se zeptat, jestli se to někomu podařilo vyřešit nějak víc dlouhodobě nebo jestli jediná cesta je brát prášky zhruba hodinu před samotným aktem?

Odpověď
Daniel | 5.7.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokládal jsem si úplně tu sejnou otázku, protože někdy to prostě nestihnete nebo je to hodně nepohodlné, protože musíte čekat, než to zabere. Našel jsem doplněk stravy, který beru denně a teď mi erekce funguje úplně bez problémů a navíc teď vydržím daleko déle.

Odpověď
Karel | 7.7.2022 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký doplněk stravy na erekci berete denně? Celkem by mě to dost zajímalo, protože bych chtěl, aby mi to zase normálně fungovalo...

Odpověď
Daniel | 9.7.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Denně beru amarex men complex https://www.amarex.cz/ , který dokáže zvyšovat libido a plodnost. Uvidíte, že vám bude zase normálně fungovat a budete z toho nadšený.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné