| Klíšťata - diskuze na toto téma |
Maminky, co používáte jak na sebe, tak i na děti na odpuzení klíšťat ? Majka | 4.6.2020 04:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataZatím jsem byla nejvíc spokojená se sprejem od altaherby, ale mají teda i jiné přípravky na odpuzení jak klíšťat, tak to působí i na komáry a další havěť Odpověď Sindy | 12.6.2020 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataAltaherba je na tohle super a nejlepší zkušenost mám tady s tím olejíčkem www.altaherba.cz/koncentrovany-olejicek-hmyz?search=repelent a určitě budu ještě objednávat ten sprej co se dá aplikovat i na oblečení. Odpověď Mariana | 5.7.2020 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KlíšťataJá mám od altaherby taky repelent proti hmyzu, ale koupila jsem si ten ve spreji, co se dá aplikovat jak na oblečení, tak i na kůži. Naučila jsem se ho dávat i na peřiny na chatě a hned se nám líp spí a nic nám nebzučí kolem hlavy. Odpověď Denisa | 16.6.2020 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataUž jsem se na Bylinný repelent Koncentrovaný olejíček na stránky Altaherby dívala.Odpuzuje komáry, mušky,klíšťata apod. hmyz. Je vhodný pro celou rodinu, taky pro děti od 1 roku věku.Dokonce ho můžete aplikovat domácím mazlíčkům.
Odpověď Róza | 20.6.2020 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataTo že se může použít i u pejsků jsem nevěděla. Vyzkouším. Odpověď Linda | 22.6.2020 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataTaky ho máme odzkoušený, opravdu funguje, kdo chce zcela přírodní přípravek tak si ho pořiďte. Odpověď Rosa | 24.6.2020 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | KlíšťataA když jste už poštípaní od hmyzu zkuste Dimetinden Gel od Rosenpharmy. Odpověď Linda | 4.7.2020 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KlíšťataTak to je dobře že to vím, protože u nás kolikrát nemají takový ten klasický přípravek na štípance, tak si to musím někam napsat, že to dělá i rosenpharma. Odpověď |