| MP3 přehrávač - diskuze na toto téma |
Našla bych tu někoho, kdo se v tom trošku vyzná a doporučil by mi nadupaný mp3 přehrávač ? Jana | 4.6.2020 05:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | MP3 přehrávačMáš nějaký cenový strop ? Protože takové hračky bývají drahé :) Odpověď Eliška | 15.6.2020 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | MP3 přehrávačDovolím si oponovat Janě, protože dneska už ta elektronika není tak drahá, jak bývala, ač jde hodně dopředu tak jsou značky, které se pohybují cenově dobře. Třeba orava má super elektroniku za rozumné ceny. Odpověď Jana | 30.6.2020 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | MP3 přehrávačTak to vůbec nevím, že má orava takovouhle elektroniku, a to mám od nich smoothie mixér a klasický robot. To se schválně podívám co všechno ještě mají. Odpověď Eliška | 4.7.2020 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MP3 přehrávačTo oneví víc lidí co jsem si všimla, protože hodně známých se divilo, že mm mp3 zrovna od oravi :) mám přímo tady ten model a spokojenost teda veliká :)www.orava.eu/cz/mp4-prehravac-travel-m-8ga-red Odpověď Jana | 5.7.2020 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MP3 přehrávačTy brďo, tak to mají hodně nadupané přehrávače :O no aspoň vím kde budu dceři kupovat dárek k narozeninám, to je super teda :) Odpověď |