Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Správné krmivo pro kočku

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  FUOWG   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Správné krmivo pro kočku - diskuze na toto téma
Jak bych měla vybírat správné krmení pro kočku? Dokážete mi prosím poradit, podle čeho vybrat kvalitní stravu?

Renata | 2.7.2020 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
Co přesně jí chcete kupovat? já pro kočku kupuji konzervy a někdy také granule. Dají se vybrat kvalitní konzervy i granule za rozumné peníze.

Odpověď
Jitka | 5.7.2020 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Správné krmivo pro kočku
Mohu se tedy zeptat, jaké kupujete? a střídáte to nebo berete pořád ty stejné?

Odpověď
Renata | 7.7.2020 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Správné krmivo pro kočku
Střídám ji příchutě konzerv https://www.svetkrmiv.cz/brit-fish-dreams-trout-tuna-80g-p217823/ , granule kupuji také Brit. Celkově jsem velice spokojená, protože to vychází cenově velice dobře, a hlavně mi to kočka vždy vše sežere, tedy nenechává žádné zbytky.

Odpověď
Lucie | 9.11.2020 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Správné krmivo pro kočku
co je správné se nedá určit, ale je pravda, že jsou granule za rozumné peníze a kvalitní...https://www.mall.cz/granule-kocky/brit-premium-cat-kitten-8kg já kupuju hlavně granule a sem tam dávám konzervu, kapsičku nebo jinou dobrotu

Odpověď
Saša | 8.10.2020 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
hele a když jste začala dávat to žrádlo od Brit, tak Vám to jedla kočka hned? jakože se na to vrhla na to žrádlo? Protože já do té naší nedostanu nic jiného než jídlo naše, což není dobré, ale ještě jsem nenarazila na něco tak dobrýho, co by jí chutnalo

Odpověď
kamila | 20.10.2020 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
no mě se třeba jako pamplsek nejvíc osvědčily salámky https://www.mall.cz/konzervy-psy/brit-sausage-chicken-12-x-800-g ty jí moc šmakují

Odpověď
Nikola | 25.10.2020 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
správné je to, co kočce chutná, po čem nehubne, po kterém jídle je spokojená a jaké si dá ráda znovu a znovu, každá kočka je jiná, takže musíš ozkoušet sama

Odpověď
Kamila | 24.11.2020 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
zkuste koupit Brit, ta většinou kočkám chutná, ale ony ty kočky jsou mlsný, tak si vyberou sami, co budou žrát, jak sem psala, naše kočka si asi ze 4 značek vybrala tuhle, tak za sebe ji doporučuji vyzkoušet

Odpověď
Alex | 8.12.2020 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
správné krmení je dost relativní, jako musí být kvalitní, ale když to kočka nežere, tak je to k ničemu že, takže musíte i zkoušet, co kočka bude žrat, u nás teď jedeme Brit

Odpověď
Kája | 19.12.2020 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
já si myslím, že těžko říct, co je srávně, ony ty kočky si vyberou sami, třeba naše kočka žere jenom tohle https://www.dobra-miska.cz/brit-premium-cat-kapsa-family-plate-1200g-12x100g tak to zkuste, třeba to vaší kočce taky zachutná

Odpověď
Cilka | 10.1.2021 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
no za nás nebyl takový výběr krmiva a taky ty kočky něco snědly všechno co bylo a zvládli to, ale je fakt, že teď když ta možnost je, tak našemu kocourkovi taky kupuji granule, které mu chutnají a pořád ty stejné, paní veterinářka mi řekla, že je to lepší

Odpověď
Petra | 22.1.2021 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správné krmivo pro kočku
granule nejsou pro kočku nejlepší krmivo, které můžete zvolit, raději krmte kapsičkami a nebo konzervy, granule bych dávala pouze jako doplňkové krmení

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné