| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Přeji všem dobrý den. Ráda bych se zeptala na jednu věc... Docela vážně uvažuji nad darováním vajíček… Je mi 27 let, jsem ještě vůbec vhodnou dárkyní? Asi bych zašla na IVF kliniku Zlín. Máte s ní nějaké zkušenosti?
Petra | 20.7.2020 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekPotřebuji nechat udělat dna testy otcovství a narazila jsem na ddc dna centrum, máte s jakýmkoliv testováním tady zkušenost? Odpověď Hanka | 22.7.2020 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekNechala jsem tu před půl rokem dělat dna test otcovství rozšířená analýza. Odběr probíhal z domu Odpověď Petra | 30.7.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekA jak konkrétně jste vzorky odebírala? Nebylo to složité? Odpověď Hanka | 2.8.2020 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíčekVzorky jsem odebírala výtěrem z úst. Nebylo to těžké Odpověď DankaLopkova | 26.11.2020 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekDobrý večer, jaký máte názor na kliniky, darování vajíček? Tady u nás to je klinika na www.ivf-zlin.cz máte tam zkušenosti? Odpověď Lenka | 10.2.2021 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekJelikož jsem sama vajíčka darovat byla, tak vím, jak je výběr kliniky důležitý. Zjišťovala jsem si tedy o každé klinice co nejvíc to šlo a nejlépe na tom je právě klinika IVF ve Zlíně, kam jsem se nakonec objednala a absolvovala celý proces darování. Odpověď Denisa | 18.3.2021 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekJsou tam nějaké podmínky pro darování nebo to může podstoupit každá žena ? Odpověď |