| Těžké nohy a časté křeče - diskuze na toto téma |
Dost poslední dobou trpím na těžké nohy a časté křeče. Dokážete mi někdo říct, jak s tímto problémem bojovat? snažím se pít dostatek tekutin a hodně se hýbat, ale i přes to mám tyto problémy. Katka | 8.7.2020 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Těžké nohy a časté křečeHodně se hýbat a pít dostatek tekutin to děláte dobře. Já jsem měla dost pohybu, a snažila jsem se celkově žít zdravě. Jediné co mi pak ale pomohlo byla podložka, která pomocí elektrických impulzů zlepšuje krevní oběh. Díky tomu mám tak lehké nohy. Odpověď Ilona | 11.7.2020 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Těžké nohy a časté křečePodložka? co to je za podložku? jak se používá? a jak často? kolik stojí? Odpověď Katka | 15.7.2020 01:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Těžké nohy a časté křečePodívejte se na stránky, odkud jsem si ji kupovala https://www.drainastim.cz/drainastim-uvod/ Máte tam i pěkné průvodní video. Jinak podložka by se měla používat zhruba 5 krát denně po cca 5 minutách, a člověk by měl být při používání úplně v klidu. Odpověď |