Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Chuť na sex - vůbec ji nemám

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MxWBM   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Chuť na sex - vůbec ji nemám - diskuze na toto téma
Nějak nemám v poslední době vůbec chuť na sex, jsme s manželem už více jak 10 let. Manželovi to začíná docela dost vadit, ale já se nějak nemohu přemluvit. Dá se to nějak vyřešit?

Petra | 8.7.2020 07:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chuť na sex - vůbec ji nemám
Musíte chtít sama to řešit. Změňte svůj denní rytmus, pokud toho máte hodně, tak si zkuste odpočinout. Ideálně vyrazit s manželem někam ven na dovolenou. Prošla jsem si stejným problémem. Měla jsem ale štěstí, narazila jsem na prášky pro ženy, které zvyšují libido, a tak i chuť na sex. Moc jsem tomu nevěřila, než jsem si to sama na vlastní kůži nevyzkoušela.

Odpověď
Markéta | 11.7.2020 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Chuť na sex - vůbec ji nemám
To už není jen záležitost mužů? takové tablety na zlepšení sexuálního vzrušení? jak se jmenují ty co jsou pro holky? kolik to stojí?

Odpověď
Petra | 15.7.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Chuť na sex - vůbec ji nemám
Přesně tak, už i ženy si mohou dopřát vzrušení, pokud jim to zrovna nejde přirozeně. Popravdě, nevěřila jsem tomu, když mi to kamarádka vykládala. Ale přesto mi to nedalo a vyzkoušela jsem přípravek www.supererekce.com/6-fly-pro-zeny po kterém jsem zažila úplnou sexuální smršť. Užila jsem si to asi tak, jako když mi bylo 18.

Odpověď
Soňa | 16.7.2020 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
a co třeba nějaké pomůcky? to vás nenapadlo vyzkoušet? je to potom úplně něco jiného, partner si tím pomůže a sex je delší...taková hračka mnohdy zachrání vztah ;-)

Odpověď
Sabanb B. | 20.7.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, já jsem si pro takové potíže pořídila malou hračku https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/klasicke-vibratory/seven-creations-boruvka-2-silikonovy-klasicky-vibrator.

Odpověď
Lenka | 29.11.2023 03:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem si tímto obdobím prošla. Naštěstí se to ale samo vyřešilo. A teď mám na sex větší chuť než dřív. Dokonce mám i chuť více experimentovat. S manželem jsme teď například začali chodit na erotické masáže do tohoto salonu - https://www.mataharisalon.cz/cs A to je teda něco neskutečného. Máte s tím zkušenost? Jestli ne, tak to určitě někdy zkuste. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné