| šampon - diskuze na toto téma |
Dobry den, prosila bych o nejakou radu ohledne poskozenych vlasu. Mam je totalne nezdrave skrz barveni a kulmovani-suseni fenem atd.. tak jestli na to pomuzou nejake tabletky ci sampony, ci zabaly? diky moc za kazdou radu ci pomoc Karolína | 20.7.2015 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponDobrý den, já je mívám taky hodně zničené. Hlavní je používat kondicionéry a masky na vlasy, aby vlasy víc netrpěli. Já třeba pak používám různé krémy nebo olejíčky a tepluvzdorný sprej na vlasy při fénování. A málem bych zapomněla, že jsou dobré šampony s keratinem, tím se vlasy zatáhnou :) Odpověď Maruška | 21.7.2015 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponJá jsem hrozně spokojená se šampónem KLORANE Avoine. :-) Je BEZ KONZERVANTŮ, BEZ PARABENŮ, což mi vyhovuje a opravdu pomáhá. navíc po něm již nepotřebujete žádný kondicionér-dobře se vlasy rozčesávají po umytí i bez nich. :) objednavam z sleky Odpověď kocka | 29.7.2015 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponholky moc dekuji za rady :) asi se zajdu poradit do nejake lekarny :) tepluvzdorny sprej to jsem slysela poprve takse po nem taky mrknu obcas prave radsi ani nefenuji at vlasy nenicim jeste vic,ale nekdy je to nevynutelny no .. ten klorane jsem se divala ze se da objednat z sleku tak to ho asi taky vyzkousim a uvidim snad uz dam ty vlasky nejak do kupy :) diky diky
Odpověď lenka | 8.12.2015 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponja si necham vzdy poradit u kadernice: www.studiomone.cz/ Odpověď Lind | 15.12.2015 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponZdravím. Zkoušela jste třeba bio kosmetiku?Zkuste mrknout na mamadiva.cz Odpověď Marcela | 16.12.2015 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponPoradím ještě babské rady, jako nanést na vlasy maximální množství olivového oleje, zamotat do igelitu a nechat přes noc. Jinak se přikláním k názoru, že bio kosmetika je určitě lepší, než ta drogistická. Odpověď Marcela | 23.12.2015 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponMáte zkušenost s nákupem z mamadiva.cz? Odpověď Marcela | 23.12.2015 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponJedná se mi o osobní zkušenost, pokud máte. Jejich produkty se mi celkem zamlouvají a ráda bych vyzkoušela. Šampon a k tomu vlasovou péči mají nyní v akci za 200 Kč, což je oproti původní ceně opravdu dobré. Odpověď Lind | 25.12.2015 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponMám dobrou zkušenost právě s bezsulfátovými šampony.NOBILIS TILIA REGENERAČNÍ ŠAMPON 200 ML za cca 280 Kč. Ty ceny jsou víceméně dost podobné, kosmetika bez chemie je obecně prostě dražší.Nyní jej ale mají za bezva cenu 200 Kč.K tomu za stejnou částku stojí za to koupit i denní péči na konečky vlasů. Odpověď Lind | 25.12.2015 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponJen pro doplnění, tu vlasovou kosmetiku najdete v oddělení Outlet. A pokud byste zvažovala nákup právě na mamadiva.cz tak se podívejte i na bytoví doplňky Leonardo. Mají svícny, skleničky, hrníčky, podšálky, vše v celkem pěkném designovém provedení. Odpověď Sindy | 25.12.2015 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponNobilis Tilia taky kupuju, ráda používám ten s kokosovým olejem a moc doporuřuju zvláště pro blondýnky jako já =) Odpověď Simčák | 9.1.2016 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: šamponAhoj. Musím dát za pravdu příspěvku od Marcely, opravdu vlasům moc prospěje, když se na ně nanese množství oleje, nechá vstřebat a poté se vasy umyjí kvalitním šamponem.K tomu oleji, já používám olivový, kokosový, makadamový. Odpověď Simčák | 9.1.2016 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: šamponDívám se na mamamdiva.cz, jestli tam nějaké oleje mají, ale oleje jako takové tam nejsou.Dá se použít ta Revitalizační kůra pro světlé/tmavé vlasy, je s kokosovým olejem, ale není jen olej. Odpověď Lind | 11.1.2016 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: šamponJeště mě napadá, že by se dal ten dětský, co tam je. Odpověď Lind | 11.1.2016 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šamponNebo ten hydrofilní olej neutrální případně tělový a masážní olej Tilia. Odpověď Simčák | 24.1.2016 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šamponTo ne, spíš tedy vyzkoušejte, jestli chcete tu mamadivu, tak si spíš vemte tu revitalizační kůru pro světlé nebo tmavé vlasy 200 ml a k tomu šampon, třeba ten Tilia objemový šampon anebo Biosilk.Vlezete se cenově do 500 Kč s obojím. Odpověď Lind | 24.1.2016 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šamponZkusím si na to udělat čas, během tohoto týdne ty stránky pořádně prostudovat, a něco zkusím objednat. Jak to mají s dopravou, nevíte? Odpověď Kája | 31.1.2016 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhoj doporučuju seuper přírodní kosmetiku bez zbytěčných chemikalií navíc =) www.mamadiva.cz/lasove-sampony-a-kondicionery/ Odpověď Erika | 9.2.2016 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhoj, byla jsem u kadeřnice a ta mi poradila vlasovou kosmetiku Alterna...je teda dražší, ale používám už měsíc šampon a kondicioner a musím uznat, že vlasy vypadají o dost líp. Na jejich stránkách www.luxusnivlasy.cz jsem našla i ionizační žehličky....máte s tím někdo zkušenost? Děkuji Odpověď Sabina | 16.2.2016 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponAhoj Eriko, žehličku používám už půl roku a je super...vlasy jsou lesklé a účes drží celý večer a dobře se dělají kudrliny. Jestli můžu doporučit, tak mrkni ještě na jejich stránky a přiobjednej nějakou výživovou masku :) Odpověď Erika | 21.2.2016 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponAhoj, moc děkuju za odpověď...masku už mám objednanou a žehličku asi nechám na narozeniny jelikož je docela drahá... Odpověď lucie | 7.3.2016 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponAhoj, žehličku mám doma a je super...naprosto souhlasím se Sabinou :) Odpověď Michaela | 2.3.2016 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhojky, taky se můžu přidat..mám velice dobré zkušenosti se značkou Alterna...najdeš ji na netu na luxusnivlasy.cz Odpověď Jitka | 7.3.2016 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhoj, já používám masku na vlasy od Aterny www.luxusnivlasy.cz/caviar-g99/
je noční, takže ráno vlasy umýt a jsou krásný, ale chce to aspoň 3x tydně hlavně zezačátku :) Odpověď Liliana | 16.4.2016 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponmam vlasy barvené přelivem a hodně mi padaly až mi kamarádka doporučila Alternu a tuhle emulzy, tak to můžeš taky vyzkoušet: www.luxusnivlasy.cz/vlasovy-styling-g64/alterna-bamboo-colorhold-fade-proof-fluide-emulze-na-barvene-vlasy-s-ochranou-blednuti-barvy-p68
podivej se i na jejich stránky, protože ted tam mají novinky na léto a jsou to docela dobrý vychytávky ;) Odpověď Bája | 25.4.2016 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponPoužívám tady ten regenerační šampon s kreatinem www.parfums.cz/bione-cosmetics/keratin-grain-regeneracni-sampon-pro-vsechny-typy-vlasu/ není nijak předraženej a osvědčil se mi :) Odpověď kajka | 11.5.2016 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponmě moc pomohla znacka Alterna. Byla jsem u kadernice a ta mi to doporucila..nebyt toho asi uz mam jezka :D - to snad nee. Ale urcite se podivej na jejich stranky, kazdopadne to chce trosku zainvestovat a koupit celou radu (sampon, kondicioner, masku), aby byl videt nejaky vysledek :) www.luxusnivlasy.cz Odpověď Miška | 18.8.2016 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šampončusky:-) Jednou za čas si tu udělám větší nákup, většinou nad tu tisícovku abych měla zadarmo dopravu a ono se to i vyplatí pak nemusí člověk s každou kravinou chodit do předražených drogerií:-) Odpověď Jaruš | 21.8.2016 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponJste spokojená s dodáním i s výrobky? Já mám s objednáváním jednu negativní zkušenost z jiné drogerie tak se už raději ptám a jsem opatrná než někde něco objednám:-) Odpověď Miška | 23.8.2016 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponJo tady je to vpohodě všechno:) Zatím se mi nestalo že by nebylo něco vpořádku:) Odpověď Peťulle | 25.8.2016 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponJsem člověk co rád chodí po obchodech a vybírám si všechno osobně,ale na ageo sem objednávala dvakrát domů takový ty praktický věci do domáctnosti a nemám co vytknout:) Odpověď Terka | 11.1.2017 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponMně se osvědčil olejíček Matrix biolage. Nechám ho přes noc působit a co ho používám, mám vlasy zase zdravé a lesklé. Barva mi hodně zničila vlasy, ale toto fakt pomohlo. Takže nebojte použít i na barvené vlasy. Stačí tak jednou týdně. Nevím, kde ho všude mají, já ho koupila na www.notino.cz za dvě stovky a vydržel mi skoro půl roku. Odpověď leona | 21.2.2017 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponPo doporučení od kamarádky používám šampon na poškozené vlasy od biodermy a objednávám si ho na notinu, kde to vezmu rovnou jedním vrzem i s ostatní kosmetikou. Odpověď Leona | 18.8.2019 05:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponDobrý den, také mám zničené vlasy od barvení a kamarádka mi doporučila tento šampon https://www.beamia.cz/vlasova-pece/argan-shampoo-exclusive/ , který také používá a pomohl jí. Já ho používám teprve chvíli, ale přijde mi, že už jsou vlasy lepší, než byly. Za vyzkoušení určitě nic nedáte. Odpověď Pelkomejka | 26.7.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhojte, také jsem si nedávno brala nějaké šampony a chtěla jsem si opravit mé zničené vlasy. Vyrešila jsem to také tím, že jsem si vlasy zabalila do igelitu. Ostatně, proč bych nemohla. Po rekonstrukci nám zbylo spoustů balící fólie, kterou jsme koupili z https://www.vangillern.cz/produkty/folie a vyřešila jsem to tím :-) Odpověď Dion | 23.12.2020 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponAhoj holky, máte zkušenost s tímto šamponem? https://www.alpik.cz/sampon-rodinny-oriental-dream-benecos-950ml/ Odpověď Marcela | 14.1.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponAhoj, z alpiku objednáváme rodinný šampon a umyváme se sním všichni. Vlasy jsou jemné, lesklé. Odpověď Jitka | 18.1.2021 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponJak to děláte s šedinami ve vlasech? Barvíte si pravidelně vlasy? neškodí jim to ještě více? Odpověď Daniela | 20.1.2021 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponNašla jsem si náhodou při hledání rad na internetu tonikum do vlasů, které jim vrací jejich přírodní barvu. Neměla jsem co riskovat, protože v případě neúspěchu vrací peníze. Vyzkoušela jsem to a opravdu mám zpátky svoji přírodní barvu vlasů. Přípravek stačí pravidelně používat a nemusím si vlasy barvit. Odpověď Jitka | 22.1.2021 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: šamponTak pokud opravdu vrací v případě neúspěchu peníze, tak by to asi mělo fungovat. Vyzkoušela bych to, kde bych to mohla koupit? Odpověď Daniela | 25.1.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: šamponTento přípravek můžete koupit přímo ze stránek výrobce https://www.gr7.cz/ Když si stránky otevřete, tak tam najdete i fotografie lidí před a po aplikaci přípravku, je to opravdu perfektní. Odpověď Kačka | 19.5.2024 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: šamponDobrý den, zdraví a kvalita vlasů je pro nás ženy hodně důležitá. Jsem si jistá, že vaše poškozené vlasy způsobené nadměrným barvením, kulmováním a sušením fénem lze dobře napravit. Doporučuji vyzkoušet některý z kvalitních alpecin šamponů, které obsahují speciální vlasovou kosmetiku, která pomáhá obnovit vnitřní strukturu vlasu a zároveň ho chrání před dalším poškozením. Pokud si chcete vybrat sama kvalitní šampon, tak se podívejte na stránku https://www.recenzopedia.cz/kosmetika-a-zdravi/sampony/alpecin-sampony/, kde najdete nejlepší srovnávání a recenze nejlepších alpecin šamponů. Určitě si tam vyberete to nejlepší pro vaše vlasy. Odpověď Anežka | 19.10.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | šamponZ přírodní kosmetiky bych řekla, že je na tom velmi dobře Philip Martins. Miluju jejich přípravky na vlasy, protože krásně voní a hlavně mám po umytí vlasy krásné lesklé a nemám je jako slámu.
Odpověď Leona | 20.10.2021 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šamponJe tady ta značka dostání normálně v drogérii ?
Odpověď Anežka | 22.10.2021 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šamponTo ne, ale na stránkách hairshop.cz najdeš všechny produkty co mají. Nemají jenom vlasovou péči, ale i tělovou, kterou jsem si oblíbila hlavně proto jak krásně voní a jak je příjemná na pleti. Dlouho jsem se s tak kvalitní kosmetikou nesetkala.
Odpověď Leona | 26.10.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: šamponNa to se budu muset podívat. Většinou mám problém s tím si vybrat něco nového na vlasy, protože je mám suché, poškozené od barvení a nikdy nevím, který šampon a kondicionér vzít, aby to bylo vhodné přímo na mé vlasy.
Odpověď Anežka | 31.10.2021 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: šamponV tom případě bych ti doporučila napsat paní majitelce, kontakt najdeš přímo na webu www.hairshop.cz a když jí napíšeš, tak ti poradí nebo je lepší se za ní přímo stavit, aby vlasy viděla. Mně takhle doporučila pleťové sérum a přípravek na objem vlasů :).
Odpověď |