| Vlhčené ubrousky - diskuze na toto téma |
Zdravím, nedávno jsem koupila nějaké neznačkové vlhčené ubrousky a jsem teda strašně zklamaná. Hned mi vyschly a to byly uzavřené a celkově ani nevoněly a špatně se s nimi malá utírala. Jaké cenově rozumné používáte? Zdenka | 17.7.2020 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlhčené ubrouskyDobrý den, kupte si Bella Happy. Stojí pár korun, ale jsou fakt dobré a ještě se mi nestalo, aby mi vyschly. Odpověď Kateřina | 18.7.2020 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlhčené ubrouskyDobrý den, taky kupuju ubrousky od Happy a jsem spokojená. Nevysychají, jsou vlhké tak akorát a jsou za dobrou cenu. Odpověď Milena | 20.7.2020 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlhčené ubrouskyDíky za doporučení, kde prosím ubrousky Happy kupujete? Dají se objednat na internetu, nevíte? Odpověď Kateřina | 22.7.2020 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlhčené ubrouskyJá je objednávám tady https://www.pilulka.cz/happy-classic-sensitive-cistici-ubrousky-a-4x-56ks?gclid=EAIaIQobChMI1bfht5TL6gIVcWHmCh2YWQAwEAQYGCABEgJhzvD_BwE, ale mají je normálně i v drogerii. Odpověď |