| Samodržící punčošky a podvazkový pás - diskuze na toto téma |
Kde bych holky sehnala nějaké pěkné samodržící punčošky a k tomu podvazkový pás ? Laura | 25.7.2020 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Samodržící punčošky a podvazkový pásPodívej se na www.e-kondomy.cz a tam mají fakt neuvěřitelný výběr Odpověď Michaela | 29.8.2020 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Samodržící punčošky a podvazkový pásVelikostně máš zkušenost jestli ty dané velikosti odpovídají nebo je potřeba brát menčí či naopak menší ? Odpověď Laura | 30.8.2020 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Samodržící punčošky a podvazkový pásVelikostně vše naprosto odpovídá, takže se stačí držet velikosti, kterou máš :) Odpověď Marika | 1.9.2020 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Samodržící punčošky a podvazkový pásNa ekondomech toho mají rozhodně nejvíc a za super ceny, jinde to mají neskutečně nastřelené co jsem se dívala :/ Odpověď Leuš | 3.9.2020 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Samodržící punčošky a podvazkový pásCo se týče toho eshopu ekondomy tak nemáte od nich i nějaké hračičky ? Odpověď Marika | 12.9.2020 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Samodržící punčošky a podvazkový pásTo bylo první co jsem si tady z toho eshopu objednala :D až jsem si vybrala vibrátor, tak pak jsem si to projížděla postupně a vybrala si i spodní prádlo a další doplňky :) Odpověď Jana | 24.9.2020 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Samodržící punčošky a podvazkový pásJá jsem si na těch stránkách vybrala tady ten obleček https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/kostymy-a-latex/glossy-wetlook-dress-with-lacing ale co by mě zajímalo tak musí se to nějak ošetřovat ? Odpověď |