| Přesnídávky - diskuze na toto téma |
Maminy, jenom takový rychlý dotaz… Na trhu je docela dost typů dětské výživy. Jde mi teď o takové ty přesnídávky, a to jak o ty ovocné, tak i o ta hotová jídla. Jaké přesnídávky a hotová jídla kupujete vy? Nebo je dětem doma děláte? Linda | 4.10.2020 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | PřesnídávkyPřesnídávky dělám jedině doma. Koupila jsem si na to od oravi dva mixéry a s těmi to jde všechno rozmixovat fakt parádně. Odpověď Mirka | 6.10.2020 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PřesnídávkyMáš ten tyčový na přesnídávky ? Rozmixuje ti to všechno do hladka nebo s tím bojuješ ? Odpověď Linda | 11.10.2020 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PřesnídávkyMám tady ten multifunkční a zatím se mi nestalo, že by mi nechal v něčem hrudky :)www.orava.eu/cz/multifunkcni-rucni-mixer-3v1-s-450-w-motorem-rm-251-ag Odpověď Mirka | 20.10.2020 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PřesnídávkyTak to je super, podívám se jaké mají v nabídce, protože ten krám co mám teď, tak s tím do hladka nerozmixuju absolutně nic :/ Odpověď Linda | 28.10.2020 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: PřesnídávkyMají jich na výběr fakt hodně, takže věřím že nějaký určitě vybereš. Odpověď Lenka | 10.9.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | PřesnídávkyNa přesnídávkách jsme byli chvíli, dávala je synovy na sváču, ale moc ho nenasytily, takže měl za chvíli hlad, tak jsem zkoušela najít něco sytějšího a sem tam mu dávám na sváču tvarohového bobíka. Odpověď Alena | 6.10.2021 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PřesnídávkyOd jakého věku je to vhodné dávat bobíka ? Co všechno obsahuje ? Odpověď |