| Perlové šperky - diskuze na toto téma |
Holky, kde mají pěkný výběr perlových šperků ? Chtěla bych pořídit nějakou soupravu babičce k narozeninám, protože perly miluje. Budu ráda za doporučení, kde bych našla pený a větší výběr.
Míša | 16.8.2020 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyNení lepší se podívat někde u vás v kamenné prodejně jestli nemají šperky s perlami, protože takhle přes ten eshop člověk nikdy neví, co mu přijde a jestli jsou ty šperky vůbec certifikované.
Odpověď Dana | 19.8.2020 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyTo já mám výbornou zkušenost tady s tím eshopem www.evolutiongroup.cz hlavně když se podíváš, tak mají fakt pěkný výběr těch perlových šperků
Odpověď Janča | 21.8.2020 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyNo jak už se tady psalo, tak přijde mi nějaký certifikát o původu těch perel nebo něco takového ? Jinak evolution group čtu poprvé, co je to za výrobce ?
Odpověď Dana | 22.8.2020 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Perlové šperkyJe to český výrobce, který pracuje i s komponenty swarovski a ke každému šperku ti přijde normálně certifikát, takže nemusíš mít vůbec strach ;)
Odpověď Leona | 23.9.2020 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyS evolution group mám výbornou zkušenost, jelikož jsem kupovala mamce krásnou sadu, bude to tuším tři roky zpět, kde byly použity kamínky swarovski a jak jí přívěsek spadl na zem, tak se uvolnil kamínek a vypadl a i přes to, že už bylo dávno po záruce, tak domluva byla super a normálně ten přívěsek mamce spravili a kamínek dolepili, takže jsem měla radost a mamka ještě větší.
Odpověď Janča | 27.9.2020 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Perlové šperkyVážně ?? Tak to jsem ráda, že to vím, protože jsem měla docela obavy, co když mi to vypadne právě po záruce, jelikož vím, že jsou s tím docela problémy, protože šperků, kde jsou kamínky swarovski je docela dost, ale nikomu se nehce pouštět do opravy.
Odpověď Leona | 28.9.2020 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyNo byla jsem velmi mile překvapena když jsem jim napsala a došla mi odpověď, že jim to mohu zaslat, že kamínek dolepí :)
Odpověď Janča | 30.9.2020 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Perlové šperkyA je to hodně drahé to dolepení ? Já si našla tady ty náušnice s přívěskem, tak si chci udělat radost :)) https://www.evolutiongroup.cz/sada-sperku-s-krystaly-swarovski-nausnice-a-privesek-bile-kulate-39086-1
Odpověď Galetta | 16.3.2025 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Perlové šperkyDobrý den, já moc nevím, kde se nakupuje nebo jaké eshopy vlastně jsou. Ale to nevadí. Já osobně vám doporučím obchod https://www.hotdiamonds.cz/nausnice-srdce odkud mám úžasné náušnice srdce. Manžel dělal nejdřív tajemného, že jako nebude říkat, odkud to je a tak. Ale nakonec povolil, protože se mi to fakt hodně líbilo. Odpověď |