| Energetická léčba - zkušenosti - diskuze na toto téma |
Máte zkušenosti s energetickou léčbou? Mám nějaký zdravotní problém, který se snažím u doktora řešit už více let. Už pomalu přestávám věřit na braní prášků, a chtěla bych vyzkoušet spíše energetickou léčbu, jestli by to nepomohlo… máte zkušenost?
Iveta | 21.8.2020 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Energetická léčba - zkušenosti Záleží, jak k tomu dokážete přistoupit. Já si o tom načetla a zjišťovala opravdu hodně. Pokud chcete jít na energetickou léčbu, tak musíte tam, kde to dělají kvalitně. Mám velice dobrou léčitelku, která opravdu rozumí tomu, co dělá. Velice mi pomohla, a to za ní jezdím skoro 100 km. Stojí mi to za to.
Odpověď Jana | 22.8.2020 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Energetická léčba - zkušenosti Opravdu? A kam jezdíte?
Odpověď Iveta | 24.8.2020 01:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Energetická léčba - zkušenosti Jezdím za léčitelkou Lenkou https://www.kristalovapostel.cz/energeticke-lecby/ - Energetická léčba je celkově spojená se změnou životního stylu. Musíte se prostě kompletně očistit od všeho zlého a starého.
Odpověď |