| NERF Aréna - diskuze na toto téma |
Zdravím, syn chce jít se spolužákama do Nerf Arény a já zvažuji, zda ho pustím samotného - je mu 12 let. Je to bezpečné, poradíte? Dana | 11.9.2020 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | NERF ArénaDobrý den, za mě určitě - syn jde letos taky sám - jen mu nezapomeňte podepsat souhlas, který najdete na jejich stránkách, jinak by ho tam nepustili. Odpověď Vendula | 13.9.2020 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | NERF ArénaZdravím, co je to prosím za akci? Syn má taky pistole NERF z Pompa, třeba by se tam mohl jít podívat. Nemáte víc informací? Odpověď Dana | 15.9.2020 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NERF ArénaDobrý den, více informací najdete na stránkách Pompa, vkládám Vám odkaz https://pompo.cz/nerf-fortnite-event/. Odpověď Martina | 17.9.2020 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | NERF ArénaZdravím, my tam se synem taky jdeme - jsou tam i známí youtubeři - top_mithrandir, freshmeni, miroslavloner a dejzromir_. Syn tam půjde hlavně kvůli nim, i když pistole NERF taky má a baví ho.
Odpověď Kateřina | 19.9.2020 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | NERF ArénaDobrý den, to u nás frčí taky. Pořád s tím někde syn lítá i s klukama ze třídy. O akci jsem nevěděla - moc díky za insiraci. Odpověď |