| Akce pro děti Olomouc - diskuze na toto téma |
Maminyyy, nevíte o nějaké akci pro děti v Olomouci ?
Denisa | 17.9.2020 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akce pro děti Olomoucnooo … a jak máš staré dítě ? My se chystáme 27.9. v Šantovky na event Nerf :)
Odpověď Hanka | 19.9.2020 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akce pro děti OlomoucTo se musím podívat co to je protože mi to vůbec nic neříká :O
Odpověď Denisa | 26.9.2020 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akce pro děti OlomoucKdyž bych ti to měla shrnout tak jde o akci převážně pro kluky nebo pro milovníky nerf hraček :) takže věřím, že se tam synátor vyblbne. Něco málo jsem mu v pompu koupila a obávám se, že až uvidí, co všechno nerf má, tak toho bude chtít mnohem víc :/
Odpověď Hanka | 27.9.2020 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akce pro děti OlomoucJo takhle, to znamená že mu musím nějakou výbavu nakoupit než tam půjdeme ?
Odpověď Denisa | 1.10.2020 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Akce pro děti OlomoucJéé to vůbec ne :)) tam jde primárně o to co jsem tam pochopila, aby si to tam lidi vyzkoušeli a zablbli si. Nechám ti tady odkaz kde najdeš víc informací www.pompo.cz/nerf-fortnite-event/
Odpověď |