Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Problém se zrakem

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  hwEOW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problém se zrakem - diskuze na toto téma
Dobrý den, nevíte prosím, kde by mi v optice změřily dioptrie zdarma? Mám poslední dobou hodně unavené oči a pořád zaostřuji, děkuji.

Věrka | 24.9.2020 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém se zrakem
Dobrý den, mě minulý týden zdarma změřili oči v Orange Optik v Praze na ulici Klapkova 17. Rovnou jsem si tam vybrala brýle - vyšetření zraku mají k nákupu brýlí zdarma. Navíc byli moc ochotní, všechno mi vysvětlili a věnovali se mi.

Odpověď
Milena | 25.9.2020 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém se zrakem
Zdravím, díky za doporučení - jsem taky z Prahy, tak se tam zítra dopoledne otočím :) Jaké mají prosím ceny brýlí?

Odpověď
Věrka | 26.9.2020 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problém se zrakem
Dobrý den, myslím, že mají v Praze ještě jednu prodejnu - mrkněte tady https://www.orangeoptik.cz/provozovny#hlavni-mesto-praha. Ceny mají super - měli slevu na obruby Guess (původní cena 3.490,-, po slevě 2.443,-) a skla jsem vybrala Start Plus Multi 1,5 AR+ (původně 10.000,-, po slevě za 5.000,-). Ušetřila jsem 6.000,-, což je super :) Teď si u nich chci pořídit i sluneční brýle - mají možnost do nich rovnou dát i dioptrická skla, což pro mě bude velká úleva.

Odpověď
Milena | 27.9.2020 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Problém se zrakem
To jsou teda velké slevy - určitě se tam otočím a pokud mi naměří dioptrie - určitě si tam hned brýle vyberu :) A ty dioptrické sluneční brýle mě taky zajímají, hned se tam na ně taky podívám.

Odpověď
Věrka | 29.9.2020 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Problém se zrakem
Zdravím, všimla jsem si, že jsem nevložila správný odkaz, tady je www.orangeoptik.cz/provozovny#hlavni-mesto-praha

Odpověď
Mirka | 19.8.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém se zrakem
Dobrý den, nevíte náhodou někdo, zda se dá jít někde nechat si změřit zrak bez toho šíleného čekání? Co jsem obvolávala oční, tak to je opravdu dost na dlouho...

Odpověď
Lucie | 24.8.2024 00:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém se zrakem
Jo tak to máte pravdu. I tak se to dá ale vyřešit rozumně bez čekání, a to u https://www.doktorklain.cz/mereni-zraku/ Tady se můžete objednat přímo online nebo po telefonu a nemusíte na nic čekat. Navíc si pak u nich můžete případně i rovnou vybrat kvalitní brýle, tedy obroušky a kvalitní brýlová skla, která jsou odolná a dlouho vydrží.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné