| Thermohome - diskuze na toto téma |
Ahoj, chci se zeptat jaký máte názor na thermohome? Chtěla bych si nechat postavit domek a přemýšlím od koho. Linda | 4.1.2017 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeAhoj osobně ti firmu thermohome doporučuji, máme od nich postavený dům a jsme opravdu spokojeni. Odpověď Klára | 4.1.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeAhoj také musím pochválit firmu thermohome, domeček jsme měli za chvilku postavený.
Odpověď Mirka | 4.1.2017 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTak to ráda slyším a za kolik přibližně postaví dům? Odpověď Linda | 4.1.2017 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeZáleží jak je náročný, vím že themrohome je firma která patří mezi cenově dostupnější a dům postaví opravdu za levno Odpověď Olga | 4.1.2017 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeAhoj www.thermohome.cz staví domy od 1.400.000 kč takže opravdu jsem levní ale kvalita je velmi dobrá. Odpověď Kika | 4.1.2017 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTo ano také mám postaveny domeček jako ze snu a to jen díky jim. Doporučuji.
Odpověď Jitka | 4.1.2017 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeZdravím všechny chtěla jsem se zeptat od koho si nechat postavit domek? Znáte něco ověřeného? Odpověď Hanka | 4.1.2017 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeAhoj koukni na stránku www.thermohome.cz stavějí velmi pěkné a kvalitní domky za velmi dobrou cenu.
Odpověď Sára | 4.1.2017 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeZní to zajímavě určitě na to kouknu.
Odpověď Erika | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeAhoj s themrohome mám velmi dobrou zkušenost a mohu jen doporučit. Práce byla rychlá a kvalitní.
Odpověď Michala | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTaké znám a doporučuji. Práce je hotová do jednoho roku takže jsou opravdu rychlí. A cenově pěkně dostupní.
Odpověď Hanka | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeNejvíce se mi na thermohome.cz líbí že my postavili domek přesně tak jak jsem chtěla, jsem opravdu spokojená.
Odpověď Bětka | 4.1.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeAhoj, ano domek postaví přesně jak vy chcete a dokonce i stavbyvedoucí chodí kontrolovat jestli je stále vše v pořádku. Také jsem s nimi velmi spokojená. Odpověď Zuzana | 5.1.2017 01:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeAhoj, my jsme si nechaly postavit domek také od firmy www.thermohome.cz a opravdu jsem byla spokojená a stále spokojená jsem. Doporučuji zajít si přímo na za nimi a uvidíte sami jak vám ve všem dokážou vyhovět. Odpověď Sandra | 5.1.2017 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeOd nich máme taky postavený dům a spokojenosti se nemůžu nabažit vše je přesně jak jsem chtěla. Odpověď Amélie | 5.1.2017 01:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTaky se mi libí hlavně to že jsou cenově dostupní i pro ty kteří nemají na rozdávání. jsem s nimi velice spokojená. Odpověď Zuzana | 5.1.2017 01:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeCenově jsou opravdu dostupní pro všechny a v tom je tahle firmy výjimečná a co se týká kvality tak se nikdo nemusí bát protože kvalita domu je opravdu výborná. Odpověď Nana | 5.1.2017 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeThermohome.cz je opravdu skvělá firma na postavení domku, nejen že je cenově dostupná a kvalitě se vyrovná i jiným ale hlavní je i to že postaví dům přesně podle vaším přání. Já jsem s nimi velice spokojená. Odpověď Majka | 5.1.2017 01:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTaké doporučuji s manželem jsme toužili po domku už hodně dlouho a konečně ho i máme. Odpověď Danka | 5.1.2017 01:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTak to jsem ráda že tu někdo pořádně zná thermohome. Chci si nechat postavit rodinný domeček a tak jsem hledala nejlepší firmu která by mi ho postavila. Odpověď Helenka | 5.1.2017 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTak to jste na správném místě :) osobně znám firmu thermohome a mohu jen doporučit já jsme s nimi opravdu spokojená. Odpověď Danka | 5.1.2017 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTak to jsem ráda, už dlouho jsem hledala firmu co by mi ten domek postavila tak koukám že už mám vybráno. Odpověď Helenka | 5.1.2017 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTo rozhodně :) doporučuji zajít k nim na pobočku a tam se s nimi o všem domluvit. Odpověď Danka | 5.1.2017 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTak to rozhodně zajdu a domluvím se s nimi. Už se nemůžu dočkat vlastního domečku :) Odpověď Helenka | 5.1.2017 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ThermohomeTo vám teda věřím, taky jsem se nemohla dočkat až budu ve vlastním, no a teď už si ležím pěkně v obýváčku ve vlastním domečku :) Odpověď Erika M. | 7.6.2017 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ThermohomeMůžu doporučit firmu Thermohome. Máme od nich velmi pěkný domek a jsme maximálně spokojení. Po celou dobu realizace vše fungovalo na jedničku.
Odpověď Andrea S. | 11.6.2017 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeA než jste se pustili do stavby tak to jste začali jenom tak, nebo jste viděli od nich nějaký domek? Odpověď Erika M. | 18.6.2017 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeJejich hotový domek jsme si prohlédli. To asi rozhodlo, že jsme se pro ně rozhodli. Připravili nám projekt na míru podle našeho přání. Odpověď Andrea S. | 21.6.2017 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeTak už máme taky domluvenou prohlídku v Praze v home centru. Odpověď Míša J. | 23.6.2017 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ThermohomeMy jsme zatím ve fázi rozhodování, ale firma Thermohome je nám sympatická už teď. Asi si domluvíme prohlídku již hotového domku.
Odpověď Alena | 19.3.2019 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | ThermohomeTak nám doporučil kamarád firmu orcangroup od které si nechal postavit domek a už v něm bydlíme a jsme naprosto spokojeni. Ve všem nám vyšli vstříc a v ceně jsme měli podlahové topení, takže za nás doporučuji :-)
Odpověď Erika | 26.3.2019 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ThermohomeA můžu se zeptat jestli ti vyřídí i papírování na úřadech,hledáme nějakou firmu, která to celé vyřídí za nás a co jsem se dívala, tak mají pěkné domy a slušné ceny :-)
Odpověď Alena | 29.3.2019 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ThermohomePrávě, že vyřídí, což je fakt super, protože nemusíš trávit svůj čas na úřadech a lítat sem a tam, přeci jen oni už vědí co a jak :-)
Odpověď |