Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Příprava jídla pro kočku

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  npKHm   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Příprava jídla pro kočku - diskuze na toto téma
Připravujete doma často jídlo pro kočku? nebo raději zvolíte vždy kupované jídlo? Kolik potom stojí cca měsíčně výživa kočky?

Vašková Helena | 12.10.2020 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Příprava jídla pro kočku
To je různé, já se snažím jí to co nejvíc měnit. Ale přes to všechno si hlídám, abych ji krmila kvalitně. Dostává konzervy, filetky a sem tam i nějaké pamlsky. Pořád je spokojená a já tím pádem také.

Odpověď
Kaludie | 14.10.2020 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Příprava jídla pro kočku
Mohla bych se zeptat, jakou značku krmiva pro kočky preferujete? která je podle vašich zkušeností nejlepší?

Odpověď
Vašková Helena | 15.10.2020 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Příprava jídla pro kočku
My preferujeme doma hlavně značku krmiva pro kočku Brit, dělají opravdu masové výrobky, a to jeto po čem nejvíc koukám, když hledám kvalitní krmivo

Odpověď
Eliška | 29.3.2022 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Příprava jídla pro kočku
Kočce takové dobroty už nechystám jako dřív. Jo když jsem ještě neměla dítě, tak byl můj kocourek takové malé dítě. Ale od té doby co jsem už porodila dvě batolata, se všechno změnilo. Kočka je na druhé koleji a je mi toho teda takhle docela líto. Ale to je prostě život.

Odpověď
Vlasta | 30.3.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Příprava jídla pro kočku
Také nestíhám v kuchyni tolik jako dříve. Už to není jako dřív, máš naprostou pravdu. Dříve jsem třeba byla schopna strávit v kuchyni i tři hodiny, ale dnes musím běhat okolo syna a ještě občas také trávit čas s mužem.

Odpověď
Klára | 30.3.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Příprava jídla pro kočku
Holky, nestěžujte si pořád, já teď teprve řeším problém. Potřebuji poradit jestli někdo neznáte web zgastro .cz. Měla bych si tam totiž na doporučení mé kamarádky objednat nějaké titanové pekáče na svatbu. Ale já nechci nakupovat jen na jedno doporučení. Znáte to?

Odpověď
Zuzana | 13.12.2022 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Příprava jídla pro kočku
Ahoj chovatelé koček. Jestli někdo hledáte ideální dárek pro svého miláčka, tak já můžu doporučit https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ I pro psa i pro kočku. Ideální dáreček, prostě super.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné