| Zkušenost s alternativní medicínou - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych osobní zkušenosti ostatních s alternativní medicínou. Může tělu pomoci?
Markéta | 21.10.2020 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s alternativní medicínouKaždý problém, který v těle můžete mít, může být vyvolán určitým duševním nesouladem. Právě s tímto problémem může pomoci alternativní medicína, pokud ji budete směřovat správným směrem.
Odpověď Eva | 22.10.2020 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenost s alternativní medicínouJsem v tom opravdu začátečníkem, dokážete mi víc poradit prosím?
Odpověď Markéta | 23.10.2020 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenost s alternativní medicínouZkuste si něco přečíst o čištění čaker. Já jsem spokojená s https://www.kristalovapostel.cz/kristalova-postel/ Jedná se o proceduru, kde je 7 speciálně vybroušených krystalů, přes které prochází střídavé světlo. Každý z krystalů je zaměřen na určitou čakru. Nedokáži popsat ten pocit, jak dobře se cítím.
Odpověď Nela | 29.11.2020 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenost s alternativní medicínounevím, co je pro vás alternativa a co potřebujete léčit, ale jako velká prevence slouží také doplňky stravy Odpověď |