Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Třídění odpadu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  fhDRw   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Třídění odpadu - diskuze na toto téma
Třídíte doma odpad? Jak to máte vyřešené? Sháním nějaké praktické koše na třídění, které nezaberou moc místa, ale budou mít dostatečný objem.

Danka | 25.10.2020 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Třídění odpadu
Taky se po takových poohlížím, už mi leze na nervy mít to v různých pytlích, ze kterých mi to vypadává a navíc to vypadá strašně…Nemám ale ve špajzu moc místa :-/

Odpověď
Klára | 9.11.2020 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Třídění odpadu
Zrovna doděláváme novou kuchyň a chci mít třídění odpadu taky nějak prakticky vyřešené, zatím jsem ale nenašla koše, které by mi sedly, buď jsou moc velké nebo zase malé a prostorově mi nepasují…

Odpověď
bertik | 19.11.2020 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Třídění odpadu
Zkuste kouknout sem https://www.ideadomov.cz/trideni-odpadu já mám ty čtyři, co se dají poskládat podle toho, jak potřebujete, mám je všechny 4 na sobě, takže nezaberou skoro žádné místo.

Odpověď
Danka | 23.11.2020 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Třídění odpadu
To vypadá dobře, kdybych je dala všechny na sebe tak by se mi mohly vejít, jdu to změřit a kdyžtak hned objednám. Díky

Odpověď
bertik | 23.11.2020 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Třídění odpadu
Není zač, mamka si je koupila taky, má je v kuchyni v rohu a taky to vypadá dobře.

Odpověď
Klára | 23.11.2020 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Třídění odpadu
Děkuju za tip, líbí se mi ty tři šedé, objemově si to sama nedokážu představit jak mi to bude vycházet, ale zkusím a uvidím

Odpověď
bertik | 24.11.2020 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Třídění odpadu
Toho odpadu poberou dost, toho se nemusíš bát

Odpověď
Klára | 12.7.2024 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Třídění odpadu
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, zda máte doma někdo bezdotykový koš, který se prostě otevře na čidlo, aby se na něj nemuselo sahat? Kde by se dal pořídit kvalitní, který bude bez problémů fungovat?

Odpověď
Markéta | 18.7.2024 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Třídění odpadu
Bez toho už bych doma nedala ani ránu. Hned jak se to začalo vyrábět, tak jsem si ho koupila. Dlouho mi nevydržel no, proto jsem už teď vybrala něco kvalitnějšího. Mám bezdotykový koš, který i velmi dobře vypadá, takže jestli se chcete podívat, tak mohu doporučit určitě mrknout na https://www.bezdoteku.cz/bezdoteku-odpadkovy-kos-bezdotykovy-nerezovy-2wings-hranaty-senzorovy-68-l/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné