| Clip in z pravých vlasů - diskuze na toto téma |
Ráda bych si koupila clip in, ale jaksi nevím, kde si je mám objednat. Koukala jsem se na net a jako shopů je celá řada. Budu ráda za vaše tipy, postřehy a hlavně zkušenosti. Jde mi hlavně a především o kvalitu :) Čili clipy z pravých vlasů... Jsou takové? Nebo tyto jsou moc drahé?
Aja | 26.11.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in z pravých vlasůMás pravdu, shopl s clipy je fakt hodně. Musíš si ale při výběru dávat pozor, jaké clipy kupuješ. S ohledem na kvalitu a jeich životnost by měly být z pravých vlasů. Ty ti fakt vydrží! Mrkni se na https://www.clip-in-vlasy.eu/. Tam clipy kupuju já a jsem spoojená maximálně. A co jsem tak doporučovala, tak všechny holky byly spokojený. Odpověď Sára | 21.12.2020 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip in z pravých vlasůTy jo, děkuji za info. Já jsem si právě myslela, že ty clipy by měly být z pravých vlasů. Kvůli kvalitě... No, takže na clip in vlasy.eu je mají z pravých vlasů, jo? To je super, nakoupím tam :) Odpověď Věra | 31.1.2021 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip in z pravých vlasůA kupovala jste tam některá i clip in culík? Jak sedí? Jak to vypadá v účesu? Odpověď |