Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Test otcovství

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  YUJOq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Test otcovství - diskuze na toto téma
Ahoj všem :) Maminky, chci se zeptat - řešila některá z vás testy otcovství? Kdy se dají dělat? Je nějaká šance udělat spolehlivý test ještě v těhu? Nebo se musí počkat až do porodu?

Diana | 29.10.2020 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Test otcovství
Ahoj, jasně, je to prenatální test otcovství. Já jsem si ho dělala. Dokonce doma, jako domácí testování. Testovací sadu jsem měla od https://www.dnacenter.cz/ a doporučuju. Super rychlý, snadný a spolehlivý test.

Odpověď
Emili | 30.10.2020 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Test otcovství
Aha, super, to jsem ani nevěděla, že taková možnost je. Jak to testování probíhá?

Odpověď
Diana | 2.1.2022 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Test otcovství
Těch testů je víc, ale dna center je má nejspolehlivější. Objednáš si test, který ti přijde domů a který si v klidu a diskrétně uděláš. Stačí výtěr z úst a je to. Všechno zabalíš zpátky a pošleš na ambulanci.

Odpověď
Ema Rychlá | 29.6.2022 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Test otcovství
Tak to můj chlap je neustále někde v práci. On je totiž zaměstnán jako údržbář a tak dělá věci, které bych si já ani nedokázala představit. Tak třeba nedávno byl na brigádě na výpomoc pro https://halyjabor.cz/ firmu, která pronajímá plachtové haly. Prostě jeli někam k Chebu a tam stavěli obří plášťové přístřešky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné