| Erotický dárek pod stromeček - diskuze na toto téma |
Letos bych chtěla koupit erotický dárek pod stromeček. Vzhledem k tomu, že nevím, kdy se se dostanu do obchodu bych to potřebovala objednat přes internet. Mám ale problém ,že jsou doma děti, tak nevím jestli to objednat jinak? ale kam pro to zase pak jít to vyzvednout? jak se na mě budou dívat?
Iveta | 20.11.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekTo záleží, ze kterého sexshopu nebo obchodu, kde prodávají erotické pomůcky to budete objednávat. Objednávala jsem už víckrát ze sexshopu erotické pomůcky a pokaždé mi to přišlo zabalené tak, že nebylo podle ničeho poznat, že to jde ze sex shopu, toho se nemusíte bát potom si to objednat domů. Odpověď Alka | 22.11.2020 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekkupte na https://e-kondomy.cz/ protože tady z toho webu vím na 100%, že to děti nepoznají a možná ani vy :D Odpověď Milenka P. | 22.11.2020 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekTak možností je hned několik, já nakupuji hlavně oleje na erotickou masáž. Odpověď |