| Batoh pod stromeček - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych pro dcerku koupit pod stromeček batoh do první třídy. S jakou konkrétní značkou jste spokojení? Věrka | 17.11.2020 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pod stromečekDobrý den, doporučuji e-shop Zdravý batoh. Mají velký výběr kvalitních batohů za super ceny. Odpověď Sylva | 19.11.2020 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pod stromečekDobrý večer, já jsem synovi, který jde příští rok do první třídy koupila batoh Beckmann. Chtěla jsem kvalitní a lehký batoh a tuto značku mi doporučila kolegyně z práce. Já jsem mocspokojená, batoh je opravdu lehoučký, má ergo záda a krásný design. Odpověď Lída | 22.11.2020 00:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pod stromečekHolky, vložíte mi prosím odkaz na konkrétní e-shop, odkud batoh máte? Díky :) Odpověď Věrka | 24.11.2020 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh pod stromečekDobrý večer, my ho objednávali z e-shopu Zdravý batoh, tady je odkaz https://www.zdravybatoh.cz a velká spokojenost. Batoh byl doručený bleskově a záruku na něj máme 4 roky. Odpověď |