| Erotický dárek pod stromeček - diskuze na toto téma |
Letos bych chtěla koupit erotický dárek pod stromeček. Vzhledem k tomu, že nevím, kdy se se dostanu do obchodu bych to potřebovala objednat přes internet. Mám ale problém ,že jsou doma děti, tak nevím jestli to objednat jinak? ale kam pro to zase pak jít to vyzvednout? jak se na mě budou dívat? Iveta | 23.11.2020 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekTo záleží, ze kterého sexshopu nebo obchodu, kde prodávají erotické pomůcky to budete objednávat. Objednávala jsem už víckrát ze sexshopu erotické pomůcky a pokaždé mi to přišlo zabalené tak, že nebylo podle ničeho poznat, že to jde ze sex shopu, toho se nemusíte bát potom si to objednat domů.
Odpověď Jana | 23.11.2020 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek pod stromečekZe kterého sexshopu jste dárek objednávala? Odpověď Iveta | 24.11.2020 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotický dárek pod stromečekVždy objednávám z internetového obchodu https://www.e-kondomy.cz/ Mám tady ověřenou kvalitu zboží, ale také velký výběr za dobré peníze Odpověď Gitka L. | 25.11.2020 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekDobrý večer, leto se chystám mrknout konečně na ty e-kondomy.cz. Kamarádka má nádherné spodní prádlo. Odpověď Lenana | 30.11.2020 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotický dárek pod stromečekZkoušeli jste někdy něco na zlepšení výdrže partnera? Odpověď Soňa | 10.12.2020 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek pod stromečekMůj muž bere https://amarex.cz/ a co to bere tak mnohem víc vydrží, má na to větší chuť, a má o hodně pevnější erekci. Celkově mi přijde, že si sex i víc užívá :-)
Odpověď Laura | 17.11.2022 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek pod stromečekVybrala jsem nějaké erotické pomůcky pod stromeček, vždy jsme o tom mluvili, ale ještě jsme žádnou nekoupili. Odpověď Jolča | 25.11.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotický dárek pod stromečekZkus se podívat na www.e-kondomy.cz, tam je největší výběr a určitě tam najdeš inspiraci. Odpověď Alena | 30.11.2022 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotický dárek pod stromečekJá mám womanizer, ten bych pro začátek doporučila. Dá se používat při sexu, ale i když jsi sama.
Odpověď |