| Snacky Sunárek - diskuze na toto téma |
Pěkný den, prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost se Snacky pro prcky od Sunárku a se Sunárkem do ručičky ? Jak to dětem šmakuje ?
Sandra | 22.1.2017 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snacky SunárekDobrý den Ivčo, snacky od Sunárku malému neskutečně jedou. Je to naše záchrana na procházkách, protože je máme vždy u sebe, takže když začne Honzík mrčet, tak dostane tuto sušenku a je spokojenej :D :)
Odpověď Klára | 18.3.2017 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snacky SunárekAhoj,tak já malému dávám 100% pyré a strašně mu chutná. Občas mu ho přidám do kaše a nebo do jogurtu. Odpověď Míša | 5.12.2017 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snacky SunárekU nás se hrozně osvědčily ty kapsičky od sunárku, nejvíc ty špagety teda :)
Odpověď Klára | 8.12.2017 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snacky SunárekTo vůbec nevím, že sunar dělá takovéhle věci … a to můžu dítěti dát normálně místo oběda ?
Odpověď Míša | 8.12.2017 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Snacky SunárekAno, místo oběda, večeře :) vždycky mám udělanou zásobu, protože hodně cestujeme, takže něco navařím a ještě s sebou beru tyhle kapsičky :) nechám vám tu odkaz ať se můžete podívat jak to vůbec vypadá a jaké druhy mají www.sunar.cz/hotova-jidla/
Odpověď KLára | 11.12.2017 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Snacky SunárekA od jakého měsíce je děti můžou ?
Odpověď Kamila | 23.5.2019 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snacky SunárekAhoj holky, zajimalo by me zda se daji tyto kapsicky koupit i online?
Odpověď Leni | 27.5.2019 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snacky SunárekAhojky, jasne mrkni tady https://www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/ ja odporucuji ty ovocne ty jsou fakt mnamka
Odpověď Linda | 2.12.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snacky SunárekMusíš se dívat na složení hlavně. V sunárku nejsou použita žádná umělá dochucovadla, kdežto u ostatních značek bohužel ano, proto ta nízká cena, aby ty maminy nalákali aspoň na něco.Když se podíváš na jejich stránky, tak to složení mají normálně dostupné, takže hnedka zjistíš co dítěti dáváš www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/
Odpověď Andula | 12.12.2019 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snacky SunárekMy teď zkoušíme ty zeleninové bio křupky a byla jsem fakt mile překvapená, jak jsou dobré !
Odpověď Helga | 14.12.2019 17:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snacky SunárekTo mají něco nového ? Na to se musím podívat, protože mi přijde, že v bio kvalitě se toho pro děti moc nedělá tak jsem ráda, že pro ně člověk sežene aspoň něco.
Odpověď Andula | 19.12.2019 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snacky SunárekÚplná novinka to není, ale nechám ti tady na ně odkaz ať se můžeš mrknout jak to balení vypadá www.sunar.cz/susenky-a-krupky/
Odpověď |