| Léčivé a relaxační koupele - diskuze na toto téma |
Nemáte zkušenost s domácími relaxačními a léčivými koupelemi ? Mají nějaký účinek ? Našla jsem něco takového u rosenpharmy a chtěla bych to koupit mamce na Vánoce, ale chtěla bych vědět jestli to má cenu. Majka | 2.12.2020 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčivé a relaxační koupeleTaké bych se o tom ráda dozvěděla více. Jaký by ty koupele měly mít účinek ? Odpověď Sandra | 3.12.2020 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Léčivé a relaxační koupeleTěch vlivů tam je opravdu dost. Mně se to nejvíc projevilo na pokožce, jsem atopik, takže neustále bojuji se suchou pokožkou, ale mimo kosmetologické účinky, tak mají vliv na pohybový aparát, nervový aparát apod. Odpověď Majka | 14.12.2020 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Léčivé a relaxační koupeleTo bych tě poprosila o víc informací, hlavně od jakého výrobce ty koupele kupuješ ? Sháním je pro mamču na Vánoce, tak budu ráda za doporučení, kde je pořídit. Odpověď Sandra | 19.12.2020 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Léčivé a relaxační koupeleNechám ti tu na ně odkaz a dočteš se tam o tom, na co všechno mají vliv apod :) www.rpshop.cz/rosen-spa?search=koupel Odpověď Aneta | 30.1.2021 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Léčivé a relaxační koupeleOd rosenpharmy mám akorát kolagen a u něj sleduju hodně velké účinky, takže bych věřila i těm koupelím, že budou mít takový účinek jaký mají. Odpověď Petra | 25.4.2024 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčivé a relaxační koupeleJá jsem strašně dlouho chtěla mít doma masážní vanu. Manžel na to dlouho neslyšel, ale nakonec se mi ho podařilo přesvědčit a vana se vyměnila za masážní vanu body&soul, tedy kombinaci vody a vzduchu. Masážní vanu jsem vybrala z kvalitní smaltované oceli od https://www.kaldewei.cz/vyrobky/spa-wellness/virive-systemy/ s funkcí samočistícho programu, takže vana zůstává pořád hygienicky čistá. Odpověď |