| Lehátko BabyBjörn - diskuze na toto téma |
Dobrý den, na netu jsem narazila na toto lehátko https://www.detskyruzek.cz/babybjorn-lehatko které se mi moc líbí. Nemáte ho někdo? Je kvalitní? Adéla | 10.12.2020 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lehátko BabyBjörnZdravím, stejné lehátko jsem dostala asi před měsícem od tchýně a je super. Malej na mě pořád vidí a má celkově rozhled, což se mu líbí :) Je v něm moc rád! Odpověď Kateřina | 13.12.2020 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lehátko BabyBjörnDobrý den, lehátko je super :) Takové bych taky brala, dlouho jsem přemýšlela jakou značku a tohle se mi hrozně líbí. Nemáte prosím někdo zkušenost s objednáváním na e-shopu Dětský růžek? Děkuji. Odpověď Petra | 15.12.2020 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lehátko BabyBjörnZdravím, lehátko nemám přesně toto, ale s e-shopem Dětský růžek mám výbornou zkušenost - mám od nich kočárek a autosedačku, vše jsem objednávala online a oba obchůdky proběhly bez problémů. Komunikace byla v pořádku a doručení bylo rychlé. Odpověď Vanda | 17.12.2020 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lehátko BabyBjörnDobrý den, taky mám vybrané stejné lehátko od značky BabyBjörn. Má ho kamarádka - viděla jsem ho naživo a je super :) Odpověď |