| Židle - diskuze na toto téma |
Poraďte kde koupit moderní a stylové židle k jídelnímu stolu a barové k barovému koutku v kuchyni, ideálně ve stejném stylu. Děkuju
Lenka | 12.12.2020 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽidleChceme si v kuchyni také udělat barový pult, už máme vymyšlené místo i rozměry a hledám teď nějaké decentní židle, které nebudou moc trčet v prostoru..
Odpověď Dita | 14.12.2020 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŽidleMy máme tyhle barovky https://nardinabytek.cz/barova-zidle-trill-nardi a jídelní židle taky z téhle série, vypadá to moc hezky, mají takový moderní design takže v moderním bytě to vypadá perfektně.
Odpověď Lenka | 15.12.2020 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŽidleTy jsou fakt hezké. Co ta barva, nezajde časem?
Odpověď Dita | 18.12.2020 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ŽidleVůbec ne, dají se snadno otírat a co se s nima děcka navyváděj…a pořád jsou jako nový.
Odpověď Lenka | 21.12.2020 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ŽidleTak to je fajn, díky moc, asi mám vybráno..
Odpověď Dita | 10.1.2021 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ŽidleNení vůbec za co, hlavně aby jste byli spokojení.
Odpověď Lenka | 13.1.2021 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: ŽidleTak židle už máme doma a vypadají skvěle, ještě jednou díky za tip. Na Nardi budu pamatovat až budeme vybavovat terasu, jsem opravdu moc spokojená..
Odpověď Dita | 14.1.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: ŽidleTo mě těší, že jsem dobře poradila, my se teď konečně dostali k vybavování terasy takže plánujeme od nich koupit na jaře sedačku, koukali jsme i jinde, ale ten jejich design a funkčnost je prostě bezkonkurenční.
Odpověď |