| Nákupní taška na kolečkách - diskuze na toto téma |
Máte někdo nákupní tašku na kolečkách? Kde jste jí kupovali, jak jste spokojení? Budu ráda za všechny zkušenosti, díky moc.
Romana | 12.12.2020 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákupní taška na kolečkáchA chceš jí pro sebe? Já nad tím taky už nějaký čas uvažuju, ale ještě jsem neviděla takovou, která by se mi líbila a vypadala mladistvě.
Odpověď Táňa | 14.12.2020 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákupní taška na kolečkáchChci jí pro sebe, už nechci pořád nosit nákup v rukou už mám z toho odrovnaný záda. Chtěla bych právě taky nějakou, která bude vypadat moderně.
Odpověď Denisa | 15.12.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákupní taška na kolečkáchJá mám tuhle tašku a je skvělá. Je lehoučká, hodně se do ní vejde, ale zároveň nepůsobí obrovsky a ještě k tomu vypadá fakt hezky.
Odpověď Táňa | 18.12.2020 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákupní taška na kolečkáchA kterou prosím tě, dáš odkaz?
Odpověď Denisa | 18.12.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákupní taška na kolečkáchAha, jasně, je to tahle https://www.ideadomov.cz/taska-royal-shopper-ando-velka-kolecka
Odpověď Táňa | 19.12.2020 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nákupní taška na kolečkáchSuper, ta se mi líbí, díky moc.
Odpověď Denisa | 20.12.2020 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nákupní taška na kolečkáchZa málo, snad budeš spokojená, já jsem teda moc.
Odpověď Marta | 18.1.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nákupní taška na kolečkáchA pořídila bych někde i kvalitní tašku na kolečkách na nákup? takovou tu klasickou, jako to bývalo dříve? nikde jsem ji v obchodě dlouho neviděla.... Odpověď Monika | 20.1.2021 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nákupní taška na kolečkáchPřiznám se, že jsem takovou hledala pro maminku. Když jsem pak viděla, že se dá koupit i docela moderně vypadající taška na kolečkách na nákup, tak jsem jednu objednala pro sebe a druhou pro maminku. Za 1800 korun mám tašku, se kterou bych se snad nestyděla vyrazit ani na dovolenou. Takovou tu úplně klasiku koupíte do tisíce korun Odpověď Marta | 22.1.2021 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nákupní taška na kolečkáchPřesně ji také hledám pro mámu, opravdu ji máte i pro sebe? jak to vypadá? kde jste ji objednala? Odpověď Monika | 25.1.2021 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nákupní taška na kolečkáchMůžete se podívat na nabídku nákupních tašek na kolečkách https://www.nejkufry.cz/nakupni-tasky/ já mám hned tu první v pořadí za těch 1800 korun. Potom už tam takovou tu klasiku uvidíte za 900 korun. Taška má pevný podvozek a je dost prostorná, jsem s ní velmi spokojená. Odpověď |