| Čokoláda - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych mamince pořídit k narozeninám dobrou čokoládu, ale u nás jsou ty pralinky, kde jsem je byla zvyklá kupovat zavřené, tak potřebuji nějaké objednat přes internet jestli je to teda dobrý nápad ? :/ Ella | 19.1.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | ČokoládaNevím jakou čokoládu má mamka ráda, ale podívej se na delikomat, tam mají dobré čokolády ;)
Odpověď Gabča | 26.1.2021 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ČokoládaNo ty se chystám taky vyzkoušet, objednávala jsem si od nich jenom kávu než jsem narazila na tu jejich čokoládu. Jak budu dělat další objednávku tak ji na zkoušku vezmu.
Odpověď Míša | 27.1.2021 05:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ČokoládaKterou máš prosím tě konkrétně vyzkoušenou ?
Odpověď Alice | 23.2.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ČokoládaNevím jakou čokoládu máš ráda, ale kdo ji má vynikající, tak je don coco. Miluju tu jejich mléčnou čokoládu https://www.doncoco.cz/bonboniera-24ks-pralinek-mlecne Odpověď Linda | 10.2.2021 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | ČokoládaNemůžu si pomoct, ale nejlepší čokoládu má DonCoco. Každý jejich pralinka je chuťově úplně jiná a naprosto úžasná. Těším se až si zase budu moct chodit vybírat pralinky přímo na prodejnu, protože teď to musím řešit přes eshop na což moc nejsem. Odpověď Alex | 20.2.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ČokoládaPralinkám jsem nikdy nepřišla na chuť, takže jsem věřná klasické tabulkové čokoládě, ale musí být s velkými ořechy, pro tu mám slabost :)
Odpověď Hanka | 27.2.2021 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ČokoládaKde takovou čokoládu kupuješ ? Přijde mi, že jsou ty čokolády hrozně šizené a těch ořechů je tam minimum.
Odpověď Alex | 28.2.2021 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ČokoládaTo se podívej tady na tu. Je hrozně dobré a ty ořechy . Mňam www.delikomat.cz/produkt/cokolada-s-pekanovymi-orechy-mlecna/
Odpověď Silva | 10.9.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | ČokoládaI když je teď všude otevřeno, tak jsem stejně zůstala u objednávání pralinek, protože mi nejvíc chutnají ty, co má čokoládovna Janek. Odpověď Naďa | 7.10.2021 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ČokoládaJako já teda musím souhlasit. Já jsem snad nejedla lepší čokoládu. Hned jsem koupila mamce tuto bonbonieru https://www.cokoladovnajanek.cz/drevena-darkova-krabicka-s-pralinkami-a-lanyzi-40-ks/ a fakt měla neskutečný úspěch. Odpověď |