| Oříšková másla - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím kde online objednat oříšková másla? Která značka je Vaše oblíbená, díky :) Veronika | 7.1.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oříšková máslaZdravím, já objednávám jedině na tomto e-shopu https://nutsnmore.cz/cs/ Másla mají bezkonkurenčně nejlepší! Odpověď Lůca | 16.1.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Oříšková máslaMoc děkuji za doporučení na ořechová másla od Nuts ‘N More, četla na sem na ně samé dobré recenze a hned jsem si je objednala :) Teď se jen na ně moc těším až dorazí. Odpověď Stáňa | 10.1.2021 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oříšková máslaDobrý den, já taky ujíždím na oříškových máslech :) Miluju příchuť slaný karamel a bílá čolkoláda s preclíkem, ty jsou za mě chuťově úplně nejlepší :) Značku Nuts ‘N More taky ráda kupuju, mají výborné složení :) Odpověď Katka | 20.1.2021 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oříšková máslaDobrý večer, děkuji za inspiraci - značku jsem ještě nezkoušela, ale oříšková másla miluju, takže zkusím objednat. Mají zase trošku jiné příchutě, tak se těším :) Odpověď |