Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Posilovací stroje

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  JmbaZ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posilovací stroje - diskuze na toto téma
Nevíte, kde nakupují posilovací stroje do posiloven? kde bych sehnal kvalitu i domů?

Vojtěch | 20.1.2021 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroje
Co přesně hledáte za stroje? něco jsem kupoval z obchodu, který mi to doma i nainstaloval a mám tam i garantovaný servis doma. Nemusím tak případně stroj nikam vozit. Profi stroje se dají koupit za docela slušné ceny, například spinningové kolo profi jsem koupil za 50 tisíc

Odpověď
Adam | 22.1.2021 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroje
Tak to je třeba první, co bych chtěl koupit. Za 50 tisíc se teda dá pořídit kvalitní spinningové kolo? podle čeho jste ho vybíral? jaká kritéria bych na to měl mít?

Odpověď
Vojtěch | 25.1.2021 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovací stroje
Koupil jsem spinningové kolo, které má 25 kg magnetický setrvačník a nosnost 150 kg https://www.fitham.cz/finnlo-maximum-speedbike-pro Velice důležitý je také jeho kvalitní střed, který je na ložiskách a je to 4 - hran takže nesmrtelný

Odpověď
Hanka | 24.10.2021 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovací stroje
Vy jste si věděli rady s výběrem strojů ? Já jsem docela ztracená a nevím od jakého výrobce stroje vybírat. Nebo je to všechno na stejno ?

Odpověď
Vojtěch | 9.11.2021 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovací stroje
Na stejno to určitě není a doporučuju buď projít toho jejich rádce https://www.fitham.cz/nakupni-radci nebo jim můžeš zavolat či napsat. Taky jsem s něčím potřeboval poradit, tak jsem jim volal.

Odpověď
Hanka | 21.11.2021 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovací stroje
Nakonec jsem si tam volala a pán mi perfektně poradil a už mám stroj doma a makám :). Škoda, že takový zákaznický servis neposkytují všude...

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné