| Dárek pro přítele - diskuze na toto téma |
Dobrý den, měla bych na vás takový dotaz. Přítel miluje výrobky ze dřeva a jelikož se blíží jeho narozeniny, tak bych ho chtěla něčím takovým obdarovat, tak budu moc vděčná ,když se mi pod příspěvek ozvou ti, co něco pěkného ze dřeva mají a nechají mi tu nějaké zajímavé tipy.
Dita | 18.1.2021 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleAhoj ráda bych koupila svému příteli nějakou výbavu na zimní sporty.Nevím co mu přesně koupit. Odpověď Helena | 21.1.2021 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro příteleKup mu třeba nějaké kvalitní rukavice.Myslím,že takovou věc ocení všichni. Odpověď Dita | 25.1.2021 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro příteleZní to velice dobře,ale nevím kde je koupit. Odpověď Helena | 27.1.2021 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro příteleTady ti posílám plno rukavic kde si určitě nějaké vybereš www.boardmania.cz/obchod/Snowboardove-rukavice Odpověď Simonka | 19.1.2021 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleAhoj já bych ráda udělala svému příteli nějaké erotické překvapení na narozeniny.Doporučíte mi nějaký shop na tyhle věci? Odpověď Eva | 23.1.2021 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro příteleMoje kamarádka nakupuje takové věci pro svého přítele.Když si chci něco takového koupit tak jí řeknu a ona mi to někde koupí. Odpověď Simonka | 26.1.2021 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro příteleZkus se jí prosímtě zeptat kde bych takové věci nakoupila. Odpověď Eva | 29.1.2021 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro příteleTakové věci nakupuje na www.e-kondomy.cz Odpověď Sára | 19.1.2021 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleŘešila jsem něco podobného u bratra, ale ten se zmínil sám o dárku, který by ocenil, a to korkovou peněženku. Nejprve jsem si myslela, že mě zkouší a dělá si ze mě srandu, protože jsem neměla ani páru o tom, že něco takového existuje, ale když mi na ni pak poslal odkaz, tak jsem byla překvapená, co se konkrétně z korku a celkově ze dřeva dá udělat za doplňky.
Odpověď Jana | 20.1.2021 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro příteleNo já jsem o tom už někde četla, ale nevím jestli zrovna tohle by chtěl, jakou to může mít výdrž ? Nedrolí se peněženka po nějaké době ? Od jakého výrobce si tu peněženku kupovala ?
Odpověď Sára | 23.1.2021 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro příteleTohle je ten obchod, kde jsem ji objednávala, tak se podívej protože tam mají opravdu moc pěkné a originální kousky https://woodfi.cz/home
Odpověď Naďa | 27.1.2021 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleTaké velmi ráda nakupuji na boardmania. Odpověď Nora | 28.1.2021 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleTento rok jsem koupila manželovi na Valentýna výborné čokoládové pralinky české výroby doncoco. Odpověď Cindy | 29.1.2021 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleJá jsem letos na Valentýna koupila nějakou tu erotiku na e-kondomy Odpověď Juliana R. | 30.1.2021 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro příteleDobrý večer, já jsem koupila pro přítele https://www.fitham.cz/matrix-r7xe, je nadšený. Odpověď |