Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní krmení pro kočky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  OZnZg   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní krmení pro kočky - diskuze na toto téma
Docela dlouho se snažím přijít na krmivo i pamlsky, které by mi moje kočka s chutí snědla. Často se stává, že to prostě nechá v misce v podstatě nedotknuté. Myslíte si, že může být něco, co by ji tam mohlo vyloženě vadit?

Marta | 21.1.2021 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní krmení pro kočky
Je to naprosto běžná věc, protože například naše kočka si hodně vybírá, co nám bude a co nebude jíst, takže tomu se nemusíte vůbec divit. Hodně u nás pomohlo, když jsem začala objednávat kvalitní masové produkty.

Odpověď
Dominika | 22.1.2021 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kvalitní krmení pro kočky
Tako to je naše kočka to samé, také je neskutečně vybírává a občas mě pěkně naštve, protože ji chci udělat radost, koupím nějaký pamlsek a ona ho nežere. Jaké masové produkty kupujete?

Odpověď
Marta | 25.1.2021 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kvalitní krmení pro kočky
Celkově vybírám veškeré krmivo od značky Brit, která vše dělá kvalitně a hlavně masové. Naše kočka má i oblíbený jejich pamlsek https://www.azkrmiva.cz/brit-care-cat-meaty-snack-beef-80g-sausage.html? je to salámek pro kočky, který je opravdu jemný a pěkně voní

Odpověď
Eva | 27.7.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní krmení pro kočky
Pro kočku se vždy snažím kupovat to nejlepší, ať už pro ni kupuji cokoliv. Máme ji doma totiž opravdu hodně rádi. Manžel pro ni teď dokonce pořídil i sledovací zařízení https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ , kdyby se nám zaběhla, tak si ji bez problémů najdeme pomocí GPS.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné