| Únik moči po porodu - diskuze na toto téma |
Jak to řešíte, poradíte co se vám osvědčilo?
Lenik | 26.1.2021 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduNosím urologické vložky a cvičím.
Odpověď Dita | 26.1.2021 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Únik moči po poroduA jak cvičíš, poradíš jaké vložky? Není to vidět a cítit?
Odpověď Lenik | 10.2.2021 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Únik moči po poroduJá si je kupuju tady www.care4you.cz/qx15/urologicke-vlozky-pro-zeny mají velký výber, mně nejvíce vyhovují Seni lady, jsou prodyšné a hodně savé, nešustí ani nepropustí zápach.
Odpověď Dita | 17.2.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Únik moči po poroduDíky za tip, našla jsem tam takové natahovací kalhotky pro aktivní lidi, tak jsem si je objednala, vypadá to dobře podle popisu tak snad mi budou vyhovovat.
Odpověď Lenik | 18.2.2021 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Únik moči po poroduJá jsem hodně spokojená, takže myslím, že budeš taky, mají opravdu kvalitní věci, je vidět, že se opravdu snaží aby to bylo pro člověka co nejpříjemnější.
Odpověď Nikita | 26.1.2021 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduPo porodu je to hodně běžné, ale dá se s tím fungovat. Já to naštěstí neměla moc silné a časem se mi to spravilo. S dobrou vložkou funguješ jako dřív...
Odpověď |