| Kde leží váš pejsek? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, dotaz... Kde jste nechaly pochovat vašeho mazlíčka? Nebo jste zvolily cestu kremace? Nemáte náhodou zkušenost s tímto krematoriem - http://www.krematoriumzviratpraha.cz/? Budu ráda za zkušenosti... Alberta | 28.2.2021 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde leží váš pejsek?My jsme bohužel neměli možnost nějakého pohřbu. A kafilerku jsem rozhodně řešit nechtěla... Takže pro nás vlastně byla jediná možnost to Krematorium zvířat Praha. A jsem za to moc ráda! Jsou to empatičtí profíci... Jako jejich služby fakt doporučuju. Odpověď Alberta | 28.2.2021 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde leží váš pejsek?My jsme bohužel neměli možnost nějakého pohřbu. A kafilerku jsem rozhodně řešit nechtěla... Takže pro nás vlastně byla jediná možnost to Krematorium zvířat Praha. A jsem za to moc ráda! Jsou to empatičtí profíci... Jako jejich služby fakt doporučuju. Odpověď Danka | 3.5.2023 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde leží váš pejsek?Mám to stejně...! Veterina fakt ne :( Je to bohužel, jak píšeš, přímá linka do kafilerky :( Takže za mě jedine Krematorum zvířat. Co jsem se dívala na info ke službě, tak jsou v Praze, Plzni, Budějovicích a taky v Ústí :) Takže si myslím, že spousta lidí si najde to svoje :) Odpověď Michala | 1.3.2021 05:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde leží váš pejsek?My jsme na tom úplně stejně. Taky to nechci řešit kafilérkou :( A možnost pohřbu na zahradě taky teda nemáme :( Takže se na ně obrátím. Kolik stojí jejich služby?
Odpověď Kikina | 29.3.2021 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde leží váš pejsek?Cenu ti nikdo asi neřekne. Je to dost individuální, ale tady na jejich webu https://www.krematoriumzviratpraha.cz/cenik/ mají alespoň orientační ceník. My se podle něj odpíchli. Odpověď Rose | 2.5.2023 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde leží váš pejsek?My jsme se teda podle jejich ceníku orientovali a musím říct, že moc se konečná cena nelišila :) Odpověď Alča | 7.6.2023 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde leží váš pejsek?Tak ty jejich ceny jsou hodně ovlivněny hlavně tím, jak veliký je mazlíček. Třeba u psů to hraje hodně velikou roli. A pak i to, žda si mazlíčka odvezou nebo ne. A taky na typu urničky... A co je super, tak to je to, že se u nich dají koupit moc hezké a milé upomínkové předměty. Odpověď |