| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Ahoooj, holky byla jste některá darovat vajíčka? Jaké jsou dnes pro dárkyně programy? A kde jste byly? Lenka | 1.2.2021 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhoj, já jsem se o to dost zajímala, než jsem byla darovat a nejlepší program pro dárkyně má https://www.ivf-zlin.cz/. Nejen kompenzace, ale mají i program zdraví, ten jsem teda ocenila nejvíc. Odpověď Alice | 10.2.2021 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekKdyž jsem byla darovat poprvé, tak tam byla finanční kompenzace ve výši 28.000,- teď je ta částka stejná plus je k tomu nějaký wellness pobyt :). Půjdu určitě darovat ještě jednou, ale viděla bych to až tak koncem roku :) Odpověď Markéta | 28.2.2021 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíčekJojo, taky jsem se dívala a ten jejich kompenzační balíček je fakt super :) Odpověď Šárka | 1.3.2021 05:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekHolky a jak dlouho to darování trvá? Někde jsem četla, že to není hned… A dělají nějaké testy vhodnosti?
Odpověď Malina | 29.3.2021 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekJá jsem byla darovat na IVK Klinice Zlín. A jako musím říct, že to darování je docela zdlouhyvý proces, protože ta příprava je docela dlouhá. Ovšem veškerí info k tomu darování, teda to, co tě zajímá, najdeš na jejich webu. Odpověď |