| Výběr kávovaru - diskuze na toto téma |
Dobrý den všem.Vyznáte se někdo v kávovarech?Chtěla bych nějaký s mlýnkem, aby to mlelo čertvou kávu.Nebo na co si dát při výběru pozor? Děkuji za rady Radim | 24.12.2015 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kávovaruS kávovarem Vám sice poradit neumím, ale dám vám odkaz odkud sme kupovali moc pěknou soupravu, třeba se Vám bude taky líbit. www.mamadiva.cz/kava/ Odpověď Lida | 27.6.2016 15:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr kávovaruAhoj, jak často piješ kávu? Já ji doma piji sama, takže se mě nechtělo řešit pořizování mlýnku, odvápnění a servis kávovaru a vybrala kapslový. K výběru je tady hezký článek www.vsevyhodne.cz/clanky/jak-vybrat-kavovar-na-kapsle/ Odpověď Lenka | 3.1.2017 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr kávovaruDobrý den, kde nakupujete dobrou a čerstvou kávu? Odpověď Aneta | 4.1.2017 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výběr kávovaruA jakou rozpustnou nebo turka? nebo kávu k mletí? Odpověď MArek | 5.1.2017 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruJá kupuji jedině tuhle onlinebio.cz/kava/147-bazzara-barista-1-kg.html Odpověď Aneta | 6.1.2017 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruDěkuji, vypadá to dobře a hlavně ceny mají dobré Odpověď Marek | 7.1.2017 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruAno, kávu tam mají dobrou i ceny, a také jsem tam občas bral jejich dárkové sady čajů, rodičům pod stromek, sestře na narozeniny a tak Odpověď Lenka | 9.1.2017 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruJá si tam koupila tohle onlinebio.cz/kolekce-60-sacku/172-kolekce-60-sacku-wellness-bio.html, jsem zvědavá na ty chutě :)- Odpověď Jonatana | 15.5.2017 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovarujá mám tento kávovar od Sencoru za 299 Kč a bohatě mi stačí, jsem s ním spokojen. Mrkněte na něho zde.https://www.tipa.eu/cz/kavovar-sencor-sce-2003rd/d-136741/ Odpověď Pepík z Vyškova | 18.6.2017 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr kávovaruDoporučuji vám kávovar s termohrnkem. Vždycky si kávu udělám ráno, teče pímo do termohrnku a ten si pak vezmu na cestu autem do práce za volant. Jedu do práce víc jak půl hodiny, kafe mám po celou ddobu krásně teplé. Mám doma přesně tohle: https://www.tipa.eu/cz/kavovar-s-termohrnkem-cerny-domo-do437k/d-151900/ Odpověď Indy | 25.6.2017 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kávovaruJá mám kávovar kapslový z Tchiba, resp. jsem, ho dostala na Vánoce. Není to kdoví jaká hitparáda. Chtěly bychom právě pákové espresso. Trochu mě na tom ale odrazuje to čištění. Odpověď Andrea | 10.10.2018 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr kávovaruMrkni se na kávovary od Oravy. Máme ho doma. Máme k němu i mlýnek. Nameleš kafe, dáš do páky a nasadíš na kávovat. Zmáčkneš tlačítko a máš kafe. Pak jen opláchneš páku a je to :-). Nic složitého. Odpověď Nikola | 17.10.2018 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr kávovaruDívám se po něm a mají jich asi více. Který přesně prosím máš? Odpověď Andrea | 22.10.2018 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výběr kávovaruJe to tenhleten https://www.alza.cz/orava-es-250-d5121512.htm?kampan=adpla_vyrobci_SDA_domacnost_kavovary-presovace-kava_kavovary-presovace_c_1o2_ORAPK012_1003722&gclid=C… Odpověď Nikola | 23.10.2018 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruTaky do něj půjdu, vypadá dobře. Akorát ještě prosím info k tomu mlýnku. Jde nastavit hrubost mletí kávy? Odpověď Andrea | 26.10.2018 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruTen mlýnek má jedno tlačítko a podle toho, jak dlouho ho držíš a meleš nastavíš hrubost zrn. Odpověď Nikola | 28.10.2018 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruSuper, tohle info mi stačí, koupíme ho taky. Dekuji Odpověď Andrea | 29.10.2018 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výběr kávovaruNemáš za co, jsem ráda, že jsem mohla dopře poradit. Odpověď Terisek | 20.8.2020 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kávovaruNo, co se týče třeba značky, tak já za sebe určitě můžu doporučit Krups. Jejich kávovary podle mě patří určitě mezi ty kvalitnější. Třeba my ten náš máme už skoro 10 let a pořád funguje jako nový. Taky se ale o něj náležitě starám a pravidelně ho čistím pomocí takovýchto tablet: https://www.penepex.cz/krups-xs300010-cistici-tablety/ Odpověď Ema Rychlá | 27.2.2024 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr kávovaruJsem ráda že jsem si u nás doma prosadila ten automatický kávovar. Už jsem si na něj na to kafe dělala zálusk nějakou dobu a konečně se ten sen stal realitou. Rovnou jsem k tomu vzala i www.penepex.cz/delonghi-ecodecalk-odvapnovac-500-ml/ delonghi odvápňovač jelikož jsem si vědoma že údržba se nesmí odkládat. Odpověď |