| Hydratační krém na pleť - diskuze na toto téma |
Dobrý den, s jakými krémy na pleť máte výbornou zkušenost ? Jde mi hlavně o péči v tomto zimním období, protože mám pleť hrozně suchou a chtěla bych se jí začít více věnovat. simona | 16.2.2021 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hydratační krém na pleťjá bych doporučila produkty od faberlic czech, mají opravdu kvalitní kosmetiku bohatou na kyslíkový komplex, díky tomu vypadá vaše pleť živá a vypadá moc dobře Odpověď Hanka | 25.2.2021 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťKde se dá tady ta kosmetika koupit ? Ráda bych od nich něco vyzkoušela :) Odpověď Romana | 18.11.2022 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťChtěla bych se poradit, zda zde máte někdo zkušenost s krémem ze stránky wwww.ceskykaviar.cz? Je to český produkt opravdu z kaviáru a vypadá moc zajímavě Odpověď Bětka | 20.11.2022 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťAhoj, ano, já ceskykaviar.cz znám. Používám od nich teda anti aging masku, ale je naprosto fantastická, je to opravdu vysoce kvalitní kosmetika Odpověď Romana | 22.11.2022 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hydratační krém na pleťI na ty masky jsem koukala, ale myslela jsem, že bych nejprve vyzkoušela asi ten denní krém. A vidíte rozdíly na pleti? Opravdu to hydratuje a vyhlazuje vrásky? Odpověď Bětka | 23.11.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hydratační krém na pleťJasně, ty rozdíly jsou opravdu znatelné. Není to žádná drogerková záležitost, takže už po prvním použití jsem viděla, jak je pleť projasněná a vláčná Odpověď Zenulka | 20.12.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťTak hydratace je pro pleť nesmírně důležitá a proto ji rozhodně nepodceňuji a svěřila jsem ji do péče té nejlepší kosmetiky kterou je za mě jednoznačně www.ceskykaviar.cz Odpověď Blažena | 22.12.2022 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťCeskykaviar.cz? O co jde? To vůbec neznám. To je zřejmě český produkt. No koukám na jejich stránky a nestačím se divit Odpověď Zenulka | 23.12.2022 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hydratační krém na pleťJj, přesně jak píšeš. Prvotřídní česká bio kaviárová kosmetika. Neznala jsem taky, aplikuji relativně krátce, ale už výsledky vidím, takže za mě pecka Odpověď Bětulenak | 25.12.2022 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťNo to teda, tak to je mazec, to jsem nevěděla, že se dělá už i kosmetika z kaviáru. Ale tak proč ne, je to přírodní a jistě funkční Odpověď Zenulka | 27.12.2022 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťAno, to rozhodně je. Však vyzkoušej taky, budeš mile překvapena jako všechny známé a kamarádky, kterým jsem to doporučila :) Odpověď Růža | 12.3.2023 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťAhoj, za mě je rozhodně jednička tento krém. Vyzkoušela jsem na doporučení kámošky a pecka teda. Vyzkoušej též, budeš spokojená. https://www.topvet.cz/pece-o-plet/aktivni-pletove-kremy/60562-bioaktivni-krem-s-hadim-jedem Odpověď Majda | 15.3.2023 07:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hydratační krém na pleťMazec, za jak dlouho jsi viděla znatelné rozdíly? Taky bych potřebovala nějaký zázrak :D Odpověď Růža | 21.3.2023 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hydratační krém na pleťHele rozhodně, za mě je tento krém naprosto pecka. Snad nikdy jsem rozdíl neviděla tak rychle jako teď. Myslím, že budeš spokojená taktéž Odpověď Alex | 24.2.2021 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hydratační krém na pleťTaky mám tady s tou značkou super zkušenost. Mám od nich jak kosmetiku, tak i věci do domácnosti a rozhodně můžu doporučit obojí. Ale zpátky k té kosmetice. Mezi moje nejoblíbenější krémy patří tady tento https://www.faberlic-czech.cz/produkt/krem-s-perletovym-efektem-na-oblicej-bioglow/ má lehkou texturu, krásně se vstřebává, takže po něm nezůstaneš mastná a úžasně voní. Odpověď Lenka | 23.3.2021 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hydratační krém na pleťTaky bych ráda vyzkoušela jak krém tak i nějaký přípravek na čištění pleti, ale mám hodně citlivou a problémovou pleť, takže mi jen tak něco nesedne a většina zakoupených krémů mi dělá zle a štípe mě. Odpověď Verča | 29.10.2022 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hydratační krém na pleťDoporučuji značku ceskykaviar.cz, já mám od nich noční krém a musím teda říct, že po mnoha špatných zkušenost a dokonce i alergické reakci jsem konečně našla co mi vyhovuje, Odpověď Iva | 25.11.2022 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hydratační krém na pleťSuper, tak to mnohokrát děkuji za rady. Zkusím tedy napřed ten krém a možná i později vyzkouším masku, uvidíme. Moc děkuji Odpověď |