| Batoh do 1. třídy - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaký batoh mají Vaši prvňáčci? Poradíte kvalitní značku? Veronika | 16.2.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do 1. třídyDobrý den, taky jsem dlouho pátrala po ideální značce a nakonec jsem na doporučení kamarádky koupila batoh Beckmann. Značku můžu 100% doporučit, batoh je výborný po všech stránkách. Odpověď Broňa | 18.2.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do 1. třídyZdravím, přidávám se k Veronice, taky máme batoh Beckmann už rok a po praktické stránce je batoh skvělý. Dcerka je z něj pořád nadšená a já taky. Určitě jsme s dcerkou nemohly vybrat líp :) Odpověď Julie | 21.2.2021 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do 1. třídyDěkuji za komenty, poradíte prosím, kde na netu batohy Beckmann mají? Odpověď Broňa | 24.2.2021 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh do 1. třídyMy jsme batoh kupovali na e-shopu Zdravý batoh, přidávám odkaz na jejich stránky https://www.zdravybatoh.cz/skolni-batohy-pro-prvnacky Odpověď ivanka087 | 24.7.2021 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do 1. třídyJakmile budete dětem do 1. třídy pořizovat nové batohy, zvažte, jestli jim neuděláte i originální placky na batoh z www.udelejsiplacku.cz. Já jsem takto svému synovi nechala udělat zbrusu novou placku s motivy jeho oblíbeného filmu a inicály JK. Byl z toho unešený. A kamarádky (jeho) ho držely s radostí za ručičky.
Odpověď |