Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - CBD oleje - jaký mají účinek?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nraau   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
CBD oleje - jaký mají účinek? - diskuze na toto téma
Někde jsem četla, že CBD je látka, která se získává hlavně z technického konopí a mohla by pomoci se záchvat a pocity úzkosti? Mám někdy takové černé dny, kdy nejsem schopná vylézt z bytu a všude mám zataženo. Pak se to zase uklidní a fungují normálním životem.

David | 19.2.2021 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
CBD oleje - jaký mají účinek?
Potom se ptáte velice dobře, CBD má opravdu uklidňující účinky. Když si dám https://www.cbdcko.cz/cbd-kvety/strawberry-kush/ , tak jsem potom úplně v klidu a zvládám komunikovat s lidmi. To mi někdy dělá opravdu problém. Chce to vyzkoušet, ale rozhodně se toho nemusíte bát, protože CBD nemá žádné halucinogenní účinky. Hodně se toho můžete dozvědět o účincích CBD i zde https://www.cbdcko.cz/blog/co-je-cbd-a-jake-ma-ucinky/

Odpověď
Monika | 20.5.2021 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V poslední době mě trápí úzkostné stavy, následně pak nespavost čím dál víc. Začala jsem se zajímat o přípravky s kanabionidy. Na www.cannacare.cz jsem si objednala kapky s CBD. Fungují, problém se špatným spaním ustoupil.

Odpověď
Ema | 23.5.2021 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: CBD oleje - jaký mají účinek?
Tyto stavy znám z vlastní zkušenosti. Tento tip moc vítám, hned se na stránky kouknu.

Odpověď
Sára | 25.5.2021 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není to návykové, nebudu pak třeba na konopí závislá?

Odpověď
Monika | 26.5.2021 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: CBD oleje - jaký mají účinek?
Nemusíte se bát, přípravky jsou certifikované. Jsou vyráběné pouze z přírodních látek, a použité kanabinoidy jsou legální a bez omamných účinků.

Odpověď
Ema | 27.5.2021 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybrala jsem si přípravek CannaCare Relax CBD kapsle . Těším se na jejich fungující účinek.

Odpověď
Lucie | 26.10.2021 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Používám CBD olej od Cannapia. Mají i blog, kde píšou o konopí - https://www.semena-marihuany.cz/cs/blog/category/34-cbd-a-uzkost-stress tady jsou články o CBD a úzkosti :) je dobré si o tom něco nejdřív počíst, ale moje zkušenost s CBD olejem je dobrá :) měla jsem taky hodně stresu, ale CBD mě stresu zbavil a hlavně se mi i dobře spí :)

Odpověď
Michaela | 18.2.2022 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Záleží co máš za problémy a jaký cbd olej na to zvolíš. Doporučuju si projít rastakoala.com kde mají různé druhy těch cbd olejů.

Odpověď
Sára | 24.2.2022 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trpím dost na migrény, tak přemýšlím jestli mi budou stačit ty 10% nebo mám vzít rovnou 20%.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné