| Extrémní maštění vlasů - diskuze na toto téma |
Poraďte prosím, co vám s tímhle problémem pomohlo? Už jsem toho vyzkoušela tolik a stejně druhý den po umytí vypadám jako bezdomovec, jak mám vlasy mastné a nalepené na hlavě.
Viki | 24.6.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Extrémní maštění vlasůTaky s tím mám problém, budu moc vděčná za rady.
Odpověď Sabina | 26.6.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Extrémní maštění vlasůDoporučuju nechat si udělat trichologické vyšetření
Odpověď Klára N. | 28.6.2021 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Extrémní maštění vlasůA co je to za vyšetření? Jak to probíhá?
Odpověď Sabina | 29.6.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Extrémní maštění vlasůMůžeš si o tom přečíst tady https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/ je to výborná klinika, jsou moc ochotní a moc mi pomohli
Odpověď Silva | 5.11.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Extrémní maštění vlasůOno kolikrát stačí vyměnit i kosmetiku ;). Co používám thegarden, tak mám klid a stačí mi, když si vlasy umyju 2 v týdnu ;). Odpověď Andy | 17.11.2022 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Extrémní maštění vlasůTady tu značku používám 4 rokem a neměnila bych. Hlavně je důležité zmínit, že je potřeba konkrétně šampon vybrat podle toho, jakou máte vlasovou pokožku, ne vlasy ;). Odpověď |