Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Jaké jsou účinky CBD na tělo?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  azRYX   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jaké jsou účinky CBD na tělo? - diskuze na toto téma
Jaké účinky má CBD na tělo? Je to asi 5 let, kdy jsem zkoušela klasickou marihuanu, ale po tom mi nebylo moc dobře a prospala jsem skoro dva dny. Řeším to kvůli mamince, která má artrózou a s ní spojené velké bolesti.

Daniel | 24.2.2021 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaké jsou účinky CBD na tělo?
CBD je hodně známé tím, že má analgetické účinky. Díky tomu je pro lidi, kteří trpí bolestmi velmi vhodné. CBD navíc pomáhá i proti zánětům, mám to sám vyzkoušené. Kupuji si květy od https://www.cbdcko.cz/ Můžete pro maminku zvolit květy ale i oleje CBD. Na nespavost funguje velmi dobře také.

Odpověď
ivanka087 | 27.3.2021 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Četli jste si už někdy něco o CBDéčku na webu nějakého výrobce? Vždyť to jsou samé plusy. A hlavně si to člověk nemusí do ničeho píchat. Stačí, když budete používat vaporizér PAX 2 od https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax2/ a účinky se dostaví samy během několika dní. Nikdy jsem trávu nehulila, ale vaporizér mě dostal. Není to škodlivé!

Odpověď
Alča | 6.5.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem narazila na značku Carun, mají jak cbd oleje, tak i mastičky a jiné doplňky. Neslyšeli jste o tom ? Líbí se mi, že jde o českého výrobce a hlavně, že je mají i v lékárnách, tak by mě zajímaly zkušenosti.

Odpověď
Radka | 22.5.2021 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jaké jsou účinky CBD na tělo?
Je to zhruba půl roku co používám tu mastičku a stav kůže se mi hodně zlepšil, tohle je ona https://www.carun.cz/konopna-kosmetika/konopna-mast-sensitive-100ml-49 a ještě si chci koupit ty cbd kapky vzhledem k tomu, že jsem prodělala covid a mám problémy se spánkem.

Odpověď
Eliška | 26.5.2021 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jaké jsou účinky CBD na tělo?
Ty kapky se dají použít na co přesně ?

Odpověď
Renata | 27.5.2021 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Užívám tady ten jejich 6% olej https://www.carun.cz/cbd-oleje/konopny-olej-6-cbd-28. Koupila jsem si ho hlavně kvůli špatnému spánku a musím zaťukat, že mi dost pomohl.

Odpověď
Petra | 19.5.2021 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stárnutí má na pohybový aparát velký vliv, problémy s tím spojené jsou někdy dost nepříjemné a omezující. Mast CBD i CBG mi tyto neduhy ulehčuje lépe zvládat.

Odpověď
Jolana | 22.5.2021 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Od koho mast prosím je?

Odpověď
Petra | 24.5.2021 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupuji na www.cannacare.cz. Mají v nabídce přípravky vhodné na noc i na den. Výrazně se mě taky zlepšil spánek.

Odpověď
Jana | 26.5.2021 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O léčebném konopí jsem hodně četla, ale nemám zkušenost. Problémy s bolestí klubů a pak špatným spánkem trpím také. Moc mě tento tip zaujal, také proto, že se jejich produkty vyrábí v ČR, jsou certifikované, mají vlastní výzkumně aplikační program HARP.

Odpověď
Zora | 27.5.2021 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro mě informace, že jsou Jsou vyráběné pouze z přírodních látek, a použité kanabinoidy jsou legální a bez omamných účinků je velmi důležitá.

Odpověď
Jana | 6.6.2021 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tady s tou značkou zkušenost nemám, zkouším teď cbd olej od značky carun, koupila jsem si i mastičku, protože ji mají v akci a musím zaťukat, že problémy kvůli kterým jsem si to koupila pomalu ale jistě ustupují.

Odpověď
Mirka | 2.7.2021 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Původně jsem sháněla jenom pleťový krém, ale taky jsem nakonec skončila u toho balíčku, protože tam vychází ten jeden krém zdarma a když už, tak sirup budu brát na imunitu, když pořád v televizi vyhrožují tím, že se tady na podzim covid zase rozjede.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné