Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Jídlo pro děti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  GVaHN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jídlo pro děti - diskuze na toto téma
Maminy, rychlý dotaz… Jaké přesnídávky a hotová jídla kupujete dětem? Nebo je dětem doma děláte? Já bych totiž chtěla dělat doma, ale nevím, jaký mixér koupit...

Simča | 27.2.2021 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Já dělám jídlo dětem doma. Snad jsem ještě přesnídávku nekoupila. Teda myslím hotové jídlo. Ovocnou ano, i když se je taky snažím dělat. Jo, hledáš mixer. Ten ti doporučím tyčový, na ta jídla je nejlepší je tento https://www.orava.eu/cz/multifunkcny-rucny-mixer-3-v-1-800w-rm-800-b. Je k tomu i vybavení, takže super.

Odpověď
Manka | 28.2.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Super, děkuju moc za tip. Já jsem právě nevěděla, zda tyčový nebo takový ten na smoothie :) Takže moc díky za info :)

Odpověď
Jana | 29.3.2021 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Jak třeba řešíte svačiny nebo když si dítě samo řekne o jogurt ? Hodně jsem o tom přemýšlela a moje mamka dala o víkendu dceři, která má necelý rok tady tohle www.bobik.cz . Myslíte, že jí ho taky můžu občas dát nebo na to má ještě čas ?

Odpověď
Majka | 11.5.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jídlo pro děti
Pokud má rok tak buď úplně v klidu :) zrovna v tomto věku i dříve se zařazují tady ty ochucené jogurty :)

Odpověď
Jana | 17.5.2021 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jídlo pro děti
No já si spíš nejsem jistá tím složením vzhledem k tomu, že obsahuje želatinu a škrob, to by děti vůbec neměly ne ?

Odpověď
Majka | 10.9.2021 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jídlo pro děti
Ani jedna z těch surovin není zdravý škodlivá, želatina je pro tělo respektive klouby dobrá a potřebná a škrobu tam je minimum a škrob obsahuje i spoustu dalších jídel ;)

Odpověď
Lucie | 29.3.2021 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Jojo, ty tvarohové nebo smetanové dávám, ale spíš raději stále dělám domácí ovocné. Normálně rozvařím ocove, mixnu tyčovým mixerem, povařím a přidám puding a mňam. Je třeba ale dobrý tyčový mixer https://www.orava.eu/cz/multifunkcny-rucny-mixer-3-v-1-800w-rm-800-b. Tento je super, má tu nádobku.

Odpověď
Adél | 7.10.2021 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Pro mě je teda hlavní, aby to neobsahovalo éčka, což bobík neobsahuje.

Odpověď
Petra | 19.10.2021 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jídlo pro děti
Taky jsem si hledala složení, protože jsem si tím nebyla jistá než jsem ho koupila a na stránkách mají přímo složení a byla jsem mile překvapená www.bobik.cz

Odpověď
Síma | 6.11.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jídlo pro děti
Mají teď i nové video pro nás dospělé jestli jste se dívaly :) jestli ne, nechávám odkaz https://www.youtube.com/watch?v=d__a3bt9lAo

Odpověď
Míša | 22.1.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídlo pro děti
Dcera bude mít 4. měsíce a doktorka se mě už ptala jestli malé dávám nějaké příkrmy ... není to brzo ? :O zatím je jenom na mlíčku, tak přemýšlím, když už bych chtěla koupit nějaký příkrm, tak jaký by jste mi doporučily ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné