| Plenky - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, prosím o info, jaké plenky jsme měly nachystané do porodnice?
Michala | 27.2.2021 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlenkyPlenky? Mě se nejvíc osvědčily Bambo Nature. Měla jsem původně nachystané levné plenky, ale ty se neosvědčily. Jedna jsou tvrdé, pak taky dost propouští. Cena ok, ale na úkor těmto problémům. a ne jednou mi protekly. Pak jsem měla z drogerek jejich a ty byly hodně nekvalitní už na omak. Takže ty Bambo Nature jsou nejlepší. Nikdy mi neprotekly a hlavně jsou měkkoučké.
Odpověď Betka | 28.2.2021 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlenkySuper, děkuju. Já právě potřebuju koupit plenky do porodnice. Čekáme menší miminko, tak potřebuju koupit plenečky, aby sedly.
Odpověď Zuzana | 28.3.2021 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlenkyTak ty Bambo Nature premature jsou ideální. Budeš spokojená, mimi krásně sedí. Taky jsem měla prďolku a tyhle plenky seděly perfektně. Odpověď Lenka | 31.10.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlenkyVezla jsem si do porodnice tady tyto a jsou super :) https://www.levnepleny.cz/detske-plenky-nappy-mini-3-6-kg-30-ks/ Odpověď |