| Doplňky stravy - jaké užívat? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, co užíváte za doplňky stravy a co pořídit rodičům. Děkuji za doporučení :) Petra | 3.3.2021 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Zdravím, kupuju jim Omega 3 od Naturevia. Státní zdravotní ústav vydal doporučení užívat omega-3 mastné kyseliny z rybího oleje jako nespecifickou přípravu těla na možné onemocnění Covid-19. Odpověď Klára | 5.3.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Jsem velmi spokojená s nákupem nejrůznějších vitamínů a doplňků na www.gigalekarna.cz.Určitě si vyberete.
Odpověď Magda | 12.3.2021 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy - jaké užívat?A které konkrétně? Který vitamín D? Odpověď Klára | 16.3.2021 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Koupila jsem si vitamín D v kombinaci s C - https://www.gigalekarna.cz/produkt/jamieson-vitaminy-c-a-d3-tresen-cucaci-tbl-75/ Odpověď Lucka | 6.3.2021 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Zdravím, souhlasím s Petrou, taky užívám Omega 3 a vitamín D od Naturevia. V dnešní době se doporučuje tato kombinace asi nejvíc. Odpověď Agáta | 8.3.2021 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Děkuji za tipy, poradíte prosím ještě, kde objednat online? Odpověď Lucka | 10.3.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Tady ho objednávám já https://www.benu.cz/swiss-naturevia-omega-3-one-a-day-cps-60 Mají ho vždycky za dobrou cenu :) Odpověď Nela | 16.3.2021 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Já užívám vitamín C, sehnala jsem ho čistě v přírodní formě z plodů aceroly, která obsahuje velké množství vitamínu C.
Odpověď Soňa | 19.3.2021 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Gigalékárna nabízí taky výběr homeopatik. S těmi mám dobrou zkušenost. Odpověď Lea | 22.3.2021 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Z homeopatických přípravků jsem se dívala, že mají Schüsslerovy soli. Ty znám. Odpověď Janik | 19.3.2021 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Pro imunitu je vitamín C opravdu důležitý. Přírodní forma je nejlepší, říkal mi to i doktor.
Odpověď Olga | 25.3.2021 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Mě se moc líbí, že v této lékárně najdete i doplňky stravy vetrinární. Odpověď Greta | 10.2.2022 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy - jaké užívat?Mám práci u PC, v poslední době jsem cítila, že mé oči jsou více unavené. Dostala jsem doporučení na NATUREVIA OPTIVIZIN™ BLUE. Odpověď Hela | 17.2.2022 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Koupila jsem tento přípravek manželovi k Vánocům a ten je s ním tak spokojený, že ho zařadil do denní porce vitaminů. Odpověď Linda | 22.2.2022 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Taky ho užívám. Vyhovují mě jeho malé, hladké, snadno polknutelné kapsle. Odpověď Julie | 26.2.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy - jaké užívat?Jsem je ráda, že je plněný ve veganských kapslích. Odpověď |