| Sedací pytel do dětského pokoje - diskuze na toto téma |
Uvažuji o pořízení dětského vaku na sezení do dětského pokoje, myslíte si, že je to vhodné sezení pro děti? Sehnala bych někde dětský sedací vak? Pavel | 6.3.2021 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sedací pytel do dětského pokojeTak u nás to vypadalo tak, že prvně chtěla koupit dcera minulý rok pod stromeček sedací vak. Koupil jsem jí ho a na letošní Vánoce jsem objednával další tři, aby měl doma každý svůj sedací vak. Sedí se na tom opravdu dobře. Odpověď Klára | 8.3.2021 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sedací pytel do dětského pokojeTak potom by to asi mohlo být dobré pro děti na sezení. Nenapadlo by mě to asi kupovat pro sebe. Ale uvidím, jak to koupím pro děti. Kde jste to kupoval? Odpověď Pavel | 13.3.2021 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sedací pytel do dětského pokojeJestli se po tom budete dívat, tak doporučuji koupit kompletní set https://www.wegett.cz/cs/102-vyhodne-sety Teď tam mají dokonce i 25% slevu. Můžete se podívat i na dětské sedací vaky, které také dělají. Odpověď Inna | 15.5.2021 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sedací pytel do dětského pokojeJá bych holkám do pokojíčku chtěla spíš koupit takový ten malý dětský gaučík nebo křesílka. Nemáte zkušenost jak to děti využívají ? Odpověď Radka | 26.5.2021 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sedací pytel do dětského pokojeDcerka ho využívá často, má v obýváku svůj koutek, kde má i to křesílko a využívá ho často :) za mě to byl super kup. Odpověď |