| Brusky pro pedikúru a manikúru - diskuze na toto téma |
Chtěla bych začít podnikat v oblasti kosmetiky a kosmetického salonu. Hledám kvalitní brusku pro pedikúru a manikúru. Máte někdo zkušenost s výběrem? Zvolit s odsáváním nebo bez? Klára | 25.3.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Brusky pro pedikúru a manikúruV tomto odvětví pracuji už opravdu dlouho a při výběru se doporučuji zaměřit na kvalitní brusky s odsáváním. Přeci jen při broušení nehtů vzniká velice jemný prach, který ani rouška nepochytá a proto je odsávání vždy lepší. Objednala jsem si kvalitní brusku https://www.sapex-pedikura.cz/brusky-pro-pedikuru-s-odsavanim/574-podotronic-sinus-i.html , která se dá jednoduše ovládat pomocí dotykového displeje. Odpověď Táňa | 21.2.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Brusky pro pedikúru a manikúruZa sebe teda musím říct, že bruska na nehty je vážně dost užitečná věc. Dřív jsem to považovala spíš za zbytečnost, zvlášť pro domácí využití, ale opravdu to dokáže ušetřit spoustu práce. Na ty brusky s odsáváním jsem se koukala, ale je to dost drahá záležitost. Já nakonec vzala tu nejlevnější, kterou jsem našla tady www.rajnehtu.cz/brusky-a-frezky-na-nehty/ a slouží mi perfektně. :) Odpověď |